Můj čas na kafíčko

Mick Jagger se nikdy nedozví, proč se jeho láska zabila!

Můj čas na kafíčko

Byla to nejspíš jediná žena, které dokázal být slavný rocker věrný.

K rockovým muzikantům vždy patřil divoký život a Mick Jagger (79) se tím nikdy netajil. Měl stovky milenek, do jedné ženy se ale zamiloval doopravdy. A skončilo to drsně!

V roce 1971, kdy se Mick Jagger (79) poprvé a dosud naposledy oženil, byl už na vrcholu slávy. Skupina The Rolling Stones slavila úspěchy po celém světě a Mick se svými parťáky toho uměli využívat po všech stránkách.

Onou jedinou manželkou se stala Bianca Pérez Mora-Mascias (77), pocházející ze střední Ameriky. Té muselo být jasné, že kvůli jeho popularitě nebude mít svého manžela nikdy jen sama pro sebe.

Krátce před jejich vztahem se slavný rocker rozešel s jinou ženou, která s ním byla v jiném stavu. Po sedmi letech došla Biance trpělivost, když

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden