Moje sladké tajemství

Milostné trable jako z telenovely

Moje sladké tajemství

Vdávala se třikrát a vždycky z lásky!

Stále krásná a věčně rozesmátá. Takový je obrázek, který nám vytane na mysli, když se řekne Jana Švandová (75). Oblíbená herečka, která momentálně září v seriálu ZOO, ovšem prožila i řadu bolestivých vztahových kotrmelců.

Vv padesáti letech se potřetí vdala, vzala si podnikatele Pavla Satorie (73). Z předchozích manželství přitom vždy odcházela jen s jedním kufrem. Své dva předchozí muže opustila, protože jim byla nevěrná.

Vše jim čestně přiznala, pak se sbalila a odešla za tím, do koho se zamilovala. Nechtěla pěstovat paralelní vztahy. Stojí si ale za tím, že se pokaždé vdávala z lásky.

Švýcar zuřil!

Kdysi se Jana měla vdávat do Švýcarska, ale když chystali svatbu, přijel za ní její nastávající nečekaně na kolej. Ona byla zrovna po mejdanu a vedle ní ležel její spolužák. Kluci zůstali u ní, protože se jim v noci

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden