Moje sladké tajemství

Místo zásnub pouhá domluva

Jak to s jejich tajnou svatbou před časem vlastně doopravdy bylo?

Téměř nikdo už nevěřil, že by se herečtí partneři Jan Dolanský (42) a Lenka Vlasáková (48) mohli někdy vzít. A i když k tomu nakonec došlo, i tentokrát to udělali jinak, než bývá zvykem

Herec Jan Dolanský (42), kterého momentálně diváci znají ze seriálu Slunečná o svém životě zásadně nemluví. A tak není překvapením, že detaily z jeho loňské svatby s herečkou Lenkou Vlasákovou (48) se dostávají na veřejnost až nyní.

Musel si být asi pořádně jistý, když se vykašlal na žádost o ruku

Že by nebyl pyšný na to, jak jeho vstup do manželství s jeho životní láskou, se kterou vychovávají čtyři děti, proběhl? Lenku totiž ani nepožádal o ruku a o zásnubním briliantu si nejspíš mlže nechat jen zdát. „Kdysi dávno mě Honza žádal o ruku, ale nemělo to konkrétní obrysy.

Teď nežádal, domluvili jsme se,“ prozradila Vlasáková, která přípravě svého velkého dnu taky nevěnovala příliš pozornosti. Šaty si prý byla půjčit pouhý den před obřadem, který proběhl na zámku nedaleko jejich chalupy.

„Nebyla v tom žádná velká organizace, nic násilného, spíš šlo o spontánní, přirozený akt,“ říká Vlasáková a jak se zdá, jejich svatba byla spíš taková větší grilovačka pro přátele. Hlavní ale je, že jsou spolu šťastní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden