Můj kousek štěstí

Může přijít o místo

Vyštípe ji konkurentka?

Její hvězda září vysoko, otázka ale je, jak dlouho ještě. Stále častěji se mluví o tom, že donedávna neotřesitelná pozice krásné blondýnky se bortí. Je za tím ambiciózní kolegyně?

Televizní noviny bez Lucie Borhyové (45), to je pro mnohé jako auto bez řidiče. Ještě donedávna naprosto nepředstavitelná věc, která se ale pomalu stává realitou. A dokonce se skloňuje konkrétní jméno.

Mladá moderátorka Veronika Petruchová (27) je často označována jako její kopie s tmavými vlasy. Obě mají bujný dekolt, hluboké oči a umějí si diváka získat.

Okoukaná?

Povídá se, že ani šéfové televize nejsou kategoricky proti výměně moderátorské hvězdy večerních zpráv. Ne, že by krásná Borhyová zcela zmizela z obrazovky, to by se možná někteří lidé chopili holí a vzali televizi útokem, spíš se mluví o tom, že by některé aktivity, jimž se jako tvář televize věnuje, pomalu přecházely na Petruchovou.

Řeč je zejména o různých reklamních znělkách, možná i epizodní roličky v nováckých seriá­lech. Vzpomeňme na to, jak se Lucie několikrát mihla třeba v Ulici, Ordinaci v růžové zahradě či Comebacku. Ozývají se však i ostré hlasy, že by měl být proces výměny rychlejší, protože Borhyová už je zkrátka podle mnohých diváků „okoukaná“.

Hovoří se také o tom, že Petruchová má celkem vysoké ambice. Nakonec, kdyby ne, těžko by se dostala do televize a získala tam v tak mladém věku tak skvělé renomé. Takže by asi neměla problém na „uvolněné“ místo nastoupit prakticky okamžitě.

Rodinná idyla se hroutí?

Borhyové navíc příliš do karet nehrají ani spekulace o problémech ve vztahu s brněnským právníkem. Se sympatickým Michalem Smečkou (36) prý není všechno tak zalité sluncem, jak to vypadalo ještě na konci loňského roku.

A je možné, že se rodinné trable přelévají i do její profese. Podobné potíže si člověk chtě nechtě nosí i do práce, protože se od nich zkrátka neodkáže oprostit, něco takového by se ale krásné blondýnce mohlo zle vymstít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden