Můj kousek štěstí

Nemůže na něj pořád zapomenout!

Hana Gregorová (63), Radoslav Brzobohatý (†79)

Smrt je rozdělila už před více než třemi lety, herečka Hana Gregorová (63) však nemůže na svého muže stále zapomenout. A fakt, že od doby, kdy ji Radoslav Brzobohatý (†79) navždy opustil, zhubla neuvěřitelných dvacet kilo, tomu jen nasvědčuje. Není snad nemocná?

Doma v předsíni prý stále visí jeho bunda s čepicí tak, jak jí tam její manžel před svou smrtí nechal. Snad i proto jsou vzpomínky herečky Hany Gregorové (63) na jejího manžela, legendárního českého herce a milovníka žen Radoslava Brzobohatého (†79), stále živé.
„ Můj muž mi chybí. Je to život, nejsem jediná, komu se to stalo. Mám ho pořád pod kůží, ale žít se musí dál. Nejvíc mi chybí, když usínám. Byli jsme zvyklí spát spolu,“ přiznává smutně herečka, která se v roce 1981 stala po jeho rozvodu s Jiřinou Bohdalovou (84) Radkovo druhou manželkou.

6149-radoslav-brzobohaty-rola-brzobohata-ondrej-brzobohaty-hana-gregorova

Nového muže nechce

Brali se prý z velké lásky, možná i proto Gregorová nového muže ve svém životě zatím přijmout nehodlá. „Nevylučuji to, ale není to na pořadu dne,“ říká herečka a dodává, že její muž byl ten nejlepší milenec, kterého kdy měla. „Radek měl hodně milenek přede mnou. Za mě myslím, že ne, ale nepátrám po tom. Přeju ho všem ženám, které s ním mohly strávit chvíle. Byl výborný milenec,“ vypráví zasněně s úsměvem. Místo milování se nyní raději věnuje své práci a radikálně hubne. Od smrti svého manžela zhubla už neuvěřitelných dvacet kilogramů, což může bohužel signalizovat i vážný psychický nebo fyzický problém. O tom však stále pohledná principálka Divadla Radka Brzobohatého mlčí.

Radost jí dělají jen děti

Radost jí tak v poslední době dělá hlavně její syn Ondřej (33), který jako by svému otci z oka vypadl a jeho krásná přítelkyně Tatiana Kuchařová (28), a také dcera Rola (37), která se zase velmi podobá právě své matce. Snad bolest společně překonají!

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden