Moje sladké tajemství

Basikové to nevyšlo ani napočtvrté! Kdy už to klapne?

Těsně před šedesátkou testuje internetové seznamky!

Je to víc než rok, co se zpěvačka Bára Basiková (59) svěřila svým fanouškům, že je šťastně zamilovaná. Do života jí vstoupil potetovaný fešák, se kterým se ukázala i ve společnosti. Lásce ale člověk neporučí, a tak vztah vyšuměl. Bára zůstala zase sama...

Minulý rok zpěvačka doslova zářila štěstím. Svým přátelům, ale také fanouškům na sociálních sítích se nadšeně chlubila novou láskou. Vztah to byl natolik silný a vážný, že fešáka z Liberce brala na večírky a seznamovala ho s přáteli. Společně pak strávili i luxusní dovolenou v zahraničí. Tomu už je ale konec a Basiková je opět sólo.

Svého milého vzala na luxusní dovolenou. Zbyly jí ale jen hezké fotky.

Dcery jí říkají, že je blázen

Zpěvačka si uvědomuje, že není nejmladší a že v jejím věku není jednoduché najít vhodného životního partnera. A tak ji napadlo, že zkusí internetovou seznamku.

U dcer se ale tento její nápad nesetkal s velkým pochopením. „Když jsem to oznámila svým holkám, smály se tomu a říkaly, že jsem se zbláznila. Já se za to ale nestydím,“ prozradila Bára.

Se svým třetím manželem Petrem Polákem.

Zamlada to bývalo jednodušší

Kdysi rebelka Basiková brázdila jeden večírek za druhým a seznamování pro ni nebyl žádný problém. Ovšem vztahy, které měla, pokaždé ztroskotaly a zpěvačka si sáhla na samé dno, kdy brala drogy a trpěla těžkými depresemi.

Protože se doba změnila, zkouší tedy sílu sociálních sítí a na internetové seznamce si založila pod falešnou identitou profil. Z odpovědí většiny mužů prý dvakrát odvázaná není.

Pokud ale věří, že tam najde za pohledného padesátníka, který je dnes minulostí, náhradu, držíme jí palce. Zpěvačka výrazně změnila image, nechala si ostříhat ofinu a vypadá o dost mladší. Tenhle tah by mohl vyjít!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden