Můj čas na kafíčko

Obermaierová opouští Ulici po 19 letech? Producentka prozradila pravdu!

Podle nejnovějšího děje seriálu se Jaroslava Obermaierová v roli Vilmy Nyklové stěhuje do Čerčan za novým partnerem, kterého hraje Arnošt Goldflam (77) ve roli Viléma Burdy. Je to snad definitivní rozloučení herečky s tímto dlouholetým seriálem?

Postava Vilmy Nyklové je v seriálu Ulice od samotného počátku a stala se jeho neodmyslitelnou součástí. Přestože se Vilma přestěhuje do Čerčan za svou novou láskou Vildou, její přítomnost v Ulici tím nekončí. Své silné pouto má zde nejen se svými vnoučaty, ale i s Lumírem a jeho novou partnerkou Kateřinou, a dokonce i s Kateřininou dcerou Martinou.

Je seriál Ulice pořád jistota?

Navíc Mário, který pracuje v bistru, ji považuje za rodinnou příslušnici. Těchto vazeb je více než dost důvodů, proč by se Vilma do Ulice měla pravidelně vracet. „Diváci se s Vilmou určitě ještě setkají,“ ujišťuje fanoušky producentka Silvia Klasová.

Jak sama představitelka upovídané prodavačky z Večerky u Niklů vidí svou budoucnost v tomto populárním seriálu? „I když se v ději moje postava stěhuje z Ulice, Vilma se k seriálové rodině bude pravidelně vracet. Plánuje jezdit za nimi na návštěvy a stýkat se s nimi,“ slibuje sedmasedmdesátiletá Jaroslava Obermaierová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden