Moje šťastná hvězda

Od mnoha lidí se dočkala jen urážek

S tím, jak vypadá, je asi spokojen málokdo. EVA HACUROVÁ (29) si však kvůli svému vzhledu vyslechla nepěkné komentáře i nepříjemné urážky.


Její první láska jí už v dětství řekla, ať na rande zapomene, že prý je hnusná jako noc. Své si užila Eva Hacurová (29) i během přijímaček na konzervatoř. Přiznala, že o ní tenkrát přijímací komise hovořila jako o Metráčkovi a neustále řešila její váhu.


S Kryštofem Vondráčkem.

Tohle říkat čtrnáctileté dívce je krajně nevhodné a může ji to poznamenat na celý život. A to se také Evě Hacurové stalo. Jenže s příchodem její dcery Lady, která se narodila letos na jaře, se začala děsit ještě toho, aby i ona nakonec nepoznala, jak dokážou být někteří lidé až nebývale krutí!

Počítá už úplně se vším

Se snoubencem Kryštofem Vondráčkem (34) už sympatická herečka randí nějaký ten pátek, a co se týče rodičovství, úplně se v něm našli. Eva dokonce uvažuje, že by se už brzy mohla částečně vrátit do práce. V Ulici s ní údajně i nadále počítají.

Připravit se však znovu musí na narážky na svoji hmotnost a znovu se tak otevřou její staré rány. „Když vidím v médiích své jméno, rozbuší se mi srdce, co tam zase bude,“ přiznala nedávno. Ačkoli v poslední době čte zejména pozitivní reakce, stále se najdou tací, kteří nejdou pro urážku daleko. A toho se zjevně nezbaví do konce života.

Přemýšlí, co jí řekne

Vzhledem k tomu, že nějaké to kilo navíc měla už jako malá, zřejmě se to nevyhne ani její dcerce. A to jí pochopitelně nedává spát. Na kritiku od spolužáků je sice ještě času dost, Hacurová si ale už nyní v hlavě přehrává, co bude malé Ladě říkat, až ji bude někdo ve škole kritizovat. Doufejme ale, že na tenhle scénář nikdy nedojde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden