Můj kousek štěstí

Petr Nárožný: Stárne a je hysterický

Pedant a puntičkář. Takový je, jak známo, herec Petr Nárožný (78). A "postižení" tohoto typu se, jak známo, k stáru zhoršují. Čím dál více tudíž svérázný komik miluje svůj klid, pořádek, řád a v prvé řadě tedy dochvilnost.

Šokující je pro něho skutečnost, kdy dotyčný přijde na smluvenou schůzku, a což teprve na schůzku pracovní anebo nedejbože na natáčení – pozdě! Tohle ovšem přesný a dochvilný komediální herec jakživ nepochopí.

Velice ho to rozladí, a věřte, že svou špatnou náladu dokáže dát patřičně najevo. Umí být v takovém případě hodně nepříjemný, protože on je prý nepříjemný i normálně, když je podle svého názoru docela vlídný.

Nedochvilnost ho dokáže rozpálit doběla! A když je rozzlobený doopravdy, tak je to dokonce i podle jeho vlastních slov strašné. O tom by mohli vyprávět jeho nedochvilní přátelé, kteří se vymlouvají například na ucpanou Prahu.

Tak snad nebydlí v Ugandě a vědí, že po Praze se jede obvykle dlouho – domnívá se herec. Ke všemu už padesát let žije s osobou, tedy s manželkou, která si prý neumí udělat časový plán! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden