Můj kousek štěstí

Pletky s fešákem Slovákem? Konečně láska?

Je pořád v jednom kole, kde jinde potkat lásku, když ne při práci? To Lucie jistě ví!

Pracovně se Lucii Vondráčkové (42) daří, zpívá, kudy chodí, a co se týká finanční situace, říká se, že by si tisícikorunami mohla připalovat cigarety, kdyby jí byla tato výstřední zábava blízká.

Jen ta láska jí dělá vrásky. Hokejista Tomáš Plekanec (39) jí utekl k tenistce Lucii Šafářové (35), nicméně Lucie Vondráčková (42) na tom finančně netratila. Zatímco láska jejího života se odstěhovala, na její účet přistály, panečku, miliony.

Krátký vztah s moderátorem Petrem Vojnarem (46) byl divný, křečovitý, téměř to vypadalo, že ty dva k sobě absolutně nic nepoutá a jen si dělají z lidí psinu. Na svou životní lásku křehká blondýnka zkrátka teprve čeká. A třeba už je blízko…

Šeptá se, že má možná pletky se slovenským kolegou Markem Vossem, s nímž stále častěji spolupracuje. Tedy konečně láska? Sympatický dýdžej se podílel na jejím albu Láskověty.

Videoklip Kolikrát natáčeli dokonce až na daleké Floridě – a tak si svým způsobem udělali i parádní dovolenou. Hit je laděný do stylu country, Lucie má klobouk, džínové kraťasy a šněrovací boty.

Nejde o hudební pecku, která by se nesmazatelně zapsala do historie naší populární hudby, to spíš naopak. Ale možná, že na slunné Floridě vzplála jiskra, z níž se konečně rozhoří plamen.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden