Moje šťastná hvězda

Podlehla dalšímu kolegovi?

Tvrdí, že chlapa a vztah nyní nechce. Pohledy, které si vyměňuje se zpěvákem, ale mluví o opaku.

Zkoušejí spolu muzikál, a kdo je někdy viděl pohromadě, klidně by si mohl myslet, že spolu chodí. Co mezi MICHAELOU PECHÁČKOVOU (18) a VOJTĚCHEM DRAHOKOUPILEM (27) je?


On má doma přítelkyni, ona tvrdí, že se chce soustředit na kariéru a vydělávat peníze. Jenomže poručit lásce, to zkrátka nejde. Hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (18) a neúspěšný účastník reality show Survivor a zpěvák Vojtěch Drahokoupil (27) vypadají jako dvě zamilované hrdličky.


Zdání ale klame, alespoň podle nich. Tvrdí totiž, že mezi nimi nic není. Jak si tedy vysvětlit jejich cukrování ve chvíli, kdy si myslí, že se nikdo nedívá? Na dva kamarády z muzikálu to vypadá dost zvláštně. Tím spíš, že mladá hvězdička je sama a Drahokoupil je ve vztazích pořádný bouřlivák, což dokázal i v době, kdy chodil s modelkou Kristýnou Kubíčkovou (25).


Zpěvákova současná přítelkyně je o čtyři roky starší, je rozvedená a má malého syna.

Konec Burešové, šance pro Pecháčkovou

Pecháčková se v poslední době hodně stylizuje do kolegyně ze seriálu ZOO Evy Burešové (29). Zřejmě je to tím, že Burešová v seriálu na nějaký čas končí a právě Pecháčková tak přebere hlavní dějovou linku. Většina toho, co se před kamerou odehraje, bude stát na ní.

Pro donedávna jen málo známou herečku je to samozřejmě obrovská šance. I proto se nechala slyšet, že se chce soustředit na kariéru. To je sice hezké předsevzetí, ale člověk míní a mnoho věcí se mění a děje zcela odlišně, než je naplánováno.

Vybrala si správně?

Jisté je, že s Drahokoupilem by se nenudila hned z několika důvodů. Tím prvním je, že zpěvák je na jednu stranu docela citlivka. Na tu druhou ale dokáže být prudký a nekompromisní, což se projevilo během jeho vztahu s Kubíčkovou. Mnohokrát se rozešli, aby se následně zase dali dohromady.

Mají k sobě hodně blízko

Pak přišla muzikálová zpěvačka Aneta Vrzalová (30), se kterou teď Drahokoupil chodí. Po zkušenostech s modelkou si však dává velký pozor, aby „nepral špinavé prádlo“ na veřejnosti a soukromí si tak oba pečlivě střeží. Přesto se povídá, že to mezi nimi tak horké není. Šance pro Pecháčkovou?

Mladá krev, která byla spojovaná se zpěvákem Pavlem Calltou (33) či hercem Davidem Gránským (30), může klidně okouzlit i Drahokoupila. Vliv může mít i to, že Vrzalová má z předchozího vztahu syna Olivera (5), což nemusí doma vždycky znamenat klid a pohodu. Nechme se překvapit, jak to dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden