Můj kousek štěstí

Potkala na chodbě klauna a zamilovala se

Můj kousek štěstí

Těžko říct, jestli bychom Chantal Poullain (64) vůbec znali, nebýt toho, že se zamilovala do Bolka Polívky (71). Úspěšná herečka měla totiž do doby, než jí cestu zkřížil svérázný komik a valašský král, o svém životě docela jiném představy.

Chantal měla díky rodičům, o nichž se dá se vší úctou říct, že žili velmi bohémským životem, velké předpoklady k tomu, aby si podmanila umělecký svět. Nejdříve prý uvažovala o baletu, pak se ale rozhodla, že se stane herečkou.

Chystala se studovat ve Spojených státech a rozvíjet svou kariéru. Osud měl však s mladou umělkyní docela jiné plány, a tak jí jednoho dne poslal do cesty klauna, který jí převrátil život vzhůru nohama.

Šla by s ním třeba i na Sibiř

Studium za oceánem myslela Chantal opravdu vážně, měla totiž už koupenou letenku. V té době žila ve švýcarské Ženevě, kde dokončovala školu. Tehdy v zákulisí jednoho divadla spatřila na chodbě zvláštního muže. Měl na sobě kostým klauna, byl vysoký a telefonoval. Okamžitě ji prý zaujal a ona ho oslovila. Jen sotva mohla tušit, jak moc jí tenhle podivín změní život.

Pod klaunským oblekem se neskrýval nikdo jiný než Bolek Bolek, který byl v té době už poměrně hodně slavným mimem. V Ženevě byl na zájezdovém představí a od první chvíle bylo zřejmé, že je mu

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden