Můj čas na kafíčko

Proč dal přednost milence před ženou?

Zachránit manželství, které trvalo dlouhých 21 let, se už moderátorovi a bývalému profesionálnímu sportovci Romanu Šebrlemu (47) evidentně nechce. Jasným důkazem budiž to, že už má novou partnerku. Tu nějakou dobu tajil, ale i tomu už je konec.

Novou partnerku už přestal tajit

Nedávno se s ní objevil na filmové premiéře a tehdy už bylo jasné, že to tihle dva spolu myslí opravdu vážně. Po dovolené v Toskánsku, kterou si oba nedávno užili, to byla první společná akce, na kterou si vyšli. Novinářům se postupem času podařilo zjistit, že jeho nová partnerka se jmenuje Lenka Kovaříková (42) a pochází z Brna.

Lenka Kovaříková (42).

Jedná se o ženu, která je úspěšnou majitelkou firmy, která vyrábí narozeninové dorty na zakázku. Lenka je o tři roky mladší, než Romanova stávající manželka, a kromě toho, že se milují, je hodně spojuje i láska ke sportu.

Mají hodně společného

Atraktivní světlovláska má ráda horskou turistiku, baví ji běh, ale také cestování. Stejně jako Šebrle má děti, a to dokonce hned čtyři dcery. Jejich začátky byly spíš postupné. Psali si o tipech, kam vyrazit na hory, kam si zajet zalyžovat či o dětech.

Přesvědčil ji, že je romantik a vyzná se

Postupem času si ale začali čím dál více rozumět, a Kovaříková navíc zjistila, že je Šebrle velký romantik a gentleman, což jí samozřejmě imponovalo. Složitější pro ni bylo jen to, aby se smířila s bulvárním drobnohledem.

První dny tak pro ni v tomto ohledu byly něčím novým, ale poměrně rychle si zvykla. Ve větším štěstí jim tak aktuálně brání snad jen to, že je moderátor stále ženatý. Šebrle ale tvrdí, že už jde jen o formalitu. „Už jen rozsudek na malou, která je nezletilá, a další stání je rozvod,“ popsal.

Rozvod se kvapem blíží

Bývalý desetibojař má se svou manželkou Evou (45) dceru Kateřinu (15) a syna Štěpána (19). Podle jeho slov by rozvod již byl hotová záležitost, nebýt srpna a dovolených. Snad tedy už žádné komplikace nebudou, a nejenom Šebrle, ale i jeho stále ještě manželka, budou moci začít nový život.

A kdoví, třeba i založit rodinu. Lence Kovaříkové by se jistě hodilo, kdyby si ekonomicky dobře situovaného někdejšího sportovce mohla pro budoucnost takříkajíc pojistit. A samozřejmě, až se rozvedou, třeba začnou přemýšlet i o zasnoubení a možná výhledově i o svatbě. Jemu sice první manželství nevyšlo, ale za 21 let spolu s ženou zažil i krásné chvíle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden