Můj kousek štěstí

Tohle manželství tmelí strach?

Jeden trumf Kostková má - vlastní řidičák, zato Kracik ne, tudíž ho často vozí autem a tahle skutečnost záletům moc nepřeje...

Herečka ze seriálu Pálava Tereza Kostková (46) má s divadelním režisérem na první pohled klidné manželství. Tak jako v každém jiném, i tady jde o důvěru. Jenomže tahle stojí na vratkých nohách.

Kdysi si prošla peklem, když ji manžel podváděl a pak došlo k zákonitému rozvodu. Tak trochu si ale tehdy naběhla. Tereza Kostková (46) předtím přebrala režiséra Petra Kracika (64) kolegyni Veronice Gajerové (59).

Karma je zdarma, říká se. Po několika letech zasáhla nekompromisně, jak už víme. Herečka se z manželovy zrady dlouho vzpamatovávala, ale otázka je, jestli se poučila.

Po ani ne roční známosti si totiž vzala režiséra Jakuba Nvotu (45). Jsou spolu necelé čtyři roky, což je tak akorát na to, aby červíček pochybností začal hlodat. Nikdo by se nemohl divit, Kracik z Kostkové udělal opravdu hlupačku.

O tom, že je jí nevěrný tenkrát pravděpodobně věděl kdekdo, jen herečku jaksi „zapomněli“ informovat. Kostková celé léto točila seriál Pálava, doma moc času netrávila.

Podhoubí průšvihu

A když si chlap začne myslet, že ho manželka zanedbává, může si najít náhradu. Je to i případ Nvoty? Je z branže, tak by měl mít pochopení. Ale Kracik byl také a jak to dopadlo... Herečka si už asi nikdy nebude na sto procent jistá „trvale udržitelným“ vztahem. Stále si bude v hlavě přehrávat vše, co jí udělal Kracik v době, kdy mu bezmezně věřila.

Jen těžko si představit, že minulost hodí za hlavu a najednou začne zcela důvěřovat. S Kracikem ji pohromadě neudržel ani syn Antonín (14). A v současném manželství takové pojítko dokonce chybí! A chybět bude.

I když ještě loni některá média o jejím těhotenství spekulovala, sama herečka to rázně odmítla i s výhledem do budoucna. Ani Nvota není ve vztazích nijak skálopevný.

Už jednou utekl

Se slavnou herečkou se dal dohromady v době, kdy měl na Slovensku vztah s hudebnicí Ľubicou Čekovskou (47). V České republice začal pracovat na divadelní hře a dal se dohromady s moderátorkou StarDance, Kostkovou. Pak to byl pořádný kvapík, který rychle dospěl až k tajné svatbě.

Vydrží nájezdy hereček?

Kostková má dvě možnosti. Ta první je, že se bude vnitřně užírat a manžela stíhat na každém kroku. Což by se ovšem mohlo projevit kontraproduktivně, Nvota by nedůvěru nesl jistě nelibě.

A pak se nabízí varianta druhá. Pokusí se Kostková znovu věřit? To ale musí doufat, že Nvota zůstane vůči lákadlům v podobě mladičkých hereček žadonících o roli chladný jako led. Snad to ten chlapík ustojí i s ohledem na skutečnost, že by si znepřátelil dámu, která v branži představuje tu nejvyšší kvalitu a má mnoho příznivců.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden