Můj kousek štěstí

Sandra Nováková pro svou kariéru udělá cokoli?

Režisér, ten si píská...

Bez svého manžela Vojtěcha Moravce (36) by z ní byla nezaměstnaná herečka. I takové názory kolují od různých závistivců na internetu.

Faktem je, že režisér si svou ženu Sandru Novákovou (42) do mnoha svých projektů vybírá. Jeho seriály 1. MISE, Pod hladinou, Banáni, Na vlnách Jadranu či Lež na pláži se bez sympatické brunetky neobešly.

Otázkou tedy je, jestli je opravdu tak dobrá, nebo má tak trochu protekci. Objevují se i spekulace, že Nováková je schopna pro kariéru udělat cokoli, a vlastně jen proto podle některých lidí jejich manželství stále trvá.

Brali se po sedmi letech a prý to bylo na způsob „svatba, nebo rozchod“.

Odpustí mu i nevěru?

V poslední době mnohokrát kolovaly zvěsti o tom, že si už partneři příliš nerozumějí a možná půjdou od sebe. Vždy se ale jako zázrakem povedlo všechno urovnat, najednou zase byli samý úsměv.

Říká se, že to je hlavně práce Novákové, která je schopna tolerovat a akceptovat prakticky cokoli, s čím Moravec přijde jen proto, aby spolu zůstali. Snad i jeho nevěru?

Pokud ano, jen by tím přilévala olej do ohně spekulací, že bez něj by v showbyznysu paběrkovala a zdaleka by se nedostala k tolika hlavním rolím.

Románek s kolegou?

Na druhou stranu by do této mozaiky zapadaly nedávné spekulace, že Nováková měla románek s kolegou ze seriálu Na vlnách Jadranu Adamem Ernestem (31). Mohla si říct, že když může manžel, tak ona také...

Kaž­dopádně kdyby její případný románek praskl, už by možná nepomohly ani ty nejsilnější ženské zbraně k tomu, aby si Moravce udržela. A je otázka, jak by se dál vyvíjela její herecká kariéra.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden