Moje šťastná hvězda

Schyluje se k sesterské válce?

Je nejen skvělou stepařkou, tanečnicí, zpěvačkou, ale také influencerkou, která své sociální sítě hojně zásobuje jedním žhavým snímkem za druhým.


Nedá se o ní říct, že by chtěla žít v ústraní bez špetky pozornosti, naopak ji přímo vyhledává. Jenže slávě své mladší sestry Natálie Grossové (19) se Denisa (24) stále ne a ne vyrovnat, což prý nechce nechat jen tak být. Dojde mezi nimi nakonec k válce o popularitu?


Žije ve stínu „té druhé“


Dcery předčasně zesnulého politika Stanislava Grosse (†45) od něho dostaly do vínku mnoho příležitostí, kterých se už ve velice útlém věku hbitě chopily. Ovšem ta, která má trochu více ostřejší lokty, je očividně Natálie. Nejenže je muzikálovou hvězdou, stále častěji ji můžeme vídat i na televizních obrazovkách.


Zahrála si například postavu Janičky Kratinové v seriálu Slunečná, kde zářila po boku Terezy Brodské (54) nebo Davida Prachaře (63), a vidět jsme ji mohli i v jiných projektech, jako v Přístavu, Modrém kódu...


Jsou k sobě možná až moc upřímné


Samy sice o sobě tvrdí, že jsou si vzájemně těmi největšími oporami, sourozenecká rivalita ale pochopitelně také nechybí. Natálie se nyní třeba přiznala, že ji sestra často osočuje z toho, že není dostatečně sebevědomá, a dost nahlas jí dává najevo své připomínky.


To ale Denisa ospravedlňuje především tím, že zkrátka nemá ráda přetvářku a nevidí důvod, proč by k ní neměla být upřímná. Nejde ale opravdu jen o závist? Přece jen, i ona má talentu na rozdávání, větší příležitosti jí ale stále unikají.


Možná i proto se poslední dobou tak moc má ke zpěvákovi Milanu Peroutkovi (32), ze kterého nemohla na karlovarském filmovém festivalu spustit oči a nebála se dokonce přiznat, že by si dovedla představit, že by mezi nimi do budoucna mohlo být i něco víc.


Dobře promyšlený tah?


Srdce Peroutky sice asi bije pro jinou, to ale nic nemění na tom, že by se po jeho boku mohla ještě více zviditelnit. Ovšem nově nabytá sláva dělá s lidmi své.


Pokud by to skutečně vyšlo, mohlo by to do jejího vztahu se sestrou vrazit nelítostný klín a jejich pouto, které si tak pochvalují, by bylo rázem tatam. Skončí to všechno nakonec jednou velkou nevraživostí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden