Moje šťastná hvězda

Snaží se jí přebrat Kaňoková muže?

Ohrozí slavné manželství atraktivní herečka, jež působí jako žena, která vždy dosáhne svého?

S VOJTĚCHEM DYKEM (37) točí lechtivé scény BEÁTA KAŇOKOVÁ (33). A rozumějí si prý i po lidské stránce. Má se snad jeho žena TATIANA DYKOVÁ (44) začít bát?


Populární seriál televize Nova Pan profesor se dočkal svého pokračování. To je dobrá zpráva hlavně pro Beátu Kaňokovou (33), která se díky tomu po boku představitele hlavní role Vojtěcha Dyka (37) vyšvihla mezi vyhledávané celebrity.


Zřejmě s mnohem menší radostí to přivítala Dykova manželka Tatiana Vilhelmová (44). Před kamerou to mezi jejím partnerem a sexy brunetkou totiž dost jiskří. Jak to je v reálu, má se Vilhemová bát? Důvody by tu byly...


Tráví spolu až moc času


Sama Kaňoková už mnohokrát s úsměvem přiznala, že se jí s idolem žen všech věkových kategorií spolupracuje opravdu velmi dobře. Tráví spolu hodně času, logicky se tak dostane i na témata, které s prací nesouvisejí.


Přebere jí nakonec mladší kolegyně manžela?

A to pro Tatianu může znamenat nebezpečí. Co na tom, že Beáta už dlouhá léta žije s kolegou Tomášem Havlínkem (30) a mají spolu dceru Juditu (3). Spolupráce se sexy Dykem už dostala na kolena nejednu herečku.

Jistotu nemá

V zákulisí českého showbyznysu se totiž povídá, že k sobě mají až podezřele blízko. A i když jsou oba profesionálové a Dykovo manželství dosud platilo za stabilní, čas nedokáže nikdo zastavit. Tatiana je o sedm let starší než Dyk.

A hovořit o tom, jak si herečky mezi sebou přebírají partnery, snad ani nemá smysl. Stačí si jen vzpomenout na nedávný skandál, kdy Pavle Tomicové (60) odloudila manžela kolegyně Kristýna Kociánová (37).

Začala na ni žárlit?

A to musí být pro Tatianu velice znepokojující. Kaňoková se sice nechala slyšet, že pevně věří, že na ni slavnější herečka nežárlí, protože s Dykem nic nemá. Ale kolikrát už tu něco podobného bylo? A potom bum, a aférka byla na světě. Tím spíš, že nová hvězdička s jedním z nejhezčích tuzemských herců točí docela dost lechtivých scének.

Vidí tak věci, o kterých se Dykovým fanynkám jenom zdá. Navíc s manželkou jsou spolu už pěknou řádku let a možná se tak právě nyní děje to, co jim mnozí na začátku jejich vztahu předvídali –že velký věkový bude jednoho dne jejich záhubou.

Zatouží sexy herec po zakázaném ovoci?

Zaúřaduje stereotyp?

Dosud se sice na nebi nenacházel žádný mráček a manželé spolu vrkali stejně jako na začátku. Avšak jistotu, že to tak zůstane, nemůže mít Tatiana nikdy. Ruku na srdce, po tolika letech by byl opravdu jen zázrak, kdyby se jim do manželství nevloudila ani špetka stereotypu.

A když se tak stane, není výjimkou, že jeden či druhý partner zatouží po zakázaném ovoci. Proč by se tak s mladší kolegyní nemohl sblížit více, než by si jeho manželka přála? Pořád je to „jen“ obyčejný chlap!

I když to tak nemusí na první pohled vypadat, manželství Vojty a Tatiany prochází těžkou zkouškou. Mohou jí projít bez ztráty kytičky. Nebo také ne...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden