Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Spa Hotel Děvín láká na relaxační pobyty, i na kulturu Mariánských Lázní

Mariánské Lázně, město zapsané na seznamu UNESCO, jsou známé jako jedno z nejkomplexnějších lázeňských měst na světě. Toto město se pyšní čistým vzduchem, malebnými procházkami v okolních parcích a lesích a relaxačními procedurami, které poskytují novou energii a regeneraci.

Spa Hotel Děvín Superior *** nabízí širokou škálu služeb pod jednou střechou. Hotel poskytuje léčebné a wellness pobyty, pohodlné pokoje ve čtyřech různých kategoriích s nádherným výhledem na město a velkou sluneční louku s možností občerstvení během dne.

Hotelová restaurace v moderním stylu nabízí vynikající českou i mezinárodní kuchyni. Po celodenním objevování města je možné vychutnat výtečné pokrmy, které uspokojí chuťové buňky a dodají energii na další dobrodružství.

Pro pracovní cesty nebo uspořádání seminářů, teambuildingů či oslav má Spa Hotel Děvín Superior *** nové a moderní konferenční centrum s rychlým a stabilním internetovým připojením. Toto centrum je vhodné pro akce až pro 30 osob a nabízí také vinný a koktejlový bar, kde je možné večer příjemně posedět a ochutnat vyhlášené koktejly.

Pro milovníky wellness jsou k dispozici různé programy, jako například Komplexní lázeňská kúra, Regenerační pobyt po Covidu, Děvín De Luxe a Wellness & Relax.

Tyto balíčky jsou navrženy tak, aby poskytly maximální relaxaci a regeneraci těla i mysli.

Mariánské Lázně se pyšní pečlivě udržovanými parky, krásnou architekturou a zachovalými památkami. Okolní příroda a slavná minulost dělají z tohoto města kulturní a společenské centrum, které stojí za návštěvu.

Nejvýznamnější a nejzajímavější místa, která Mariánské Lázně nabízejí, přitahují návštěvníky svou krásou a historickým významem. Tato lázeňská destinace je ideálním místem pro odpočinek, regeneraci a objevování krás České republiky, stejně jako je Spa Hotel Děvín Superior *** skvělou volbou pro pobyt v tomto malebném lázeňském městě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden