Můj kousek štěstí

Stane se potřetí matkou?

Tereza Pergnerová (42)

Už jedenáct let žije moderátorka jedné z prvních porevolučních televizních hitparád Tereza Pergnerová (42) po boku svého přítele Jiřího Chlebečka (46). Právě on dokázal překousnout všechno zlé, co se kolem jeho přítelkyně tradovalo. A nejen to. Vychoval spolu s ní nejprve jejího prvního syna Samuela (15), kterého má Pergnerová s Františkem Vomáčkou, a později se stal sám otcem jejich společné dcerky Nathalie (8). Pergnerová, která má za sebou děsivou drogovou minulost, je však nyní starostlivou a dobrou matkou, a snad i proto vyslala nyní do světa překvapující zprávu. Chtěla by prý ještě jedno dítě!

Schválí jí úřady adopci?

„Jsem šťastná za to, jak dnes žiju, a neměnila bych. Je to čisté štěstí a cítím, že bych se o něj chtěla podělit s další bytostí,“ svěřila se před nedávnem Tereza. Vzhledem ke svému věku a snad i také kvůli faktu, že má dvě děti se dvěma muži, začala Pergnerová v současných dnech uvažovat o adopci. „S myšlenkou adopce si pohrávám už dva roky. Je mi úplně jedno, jestli to bude romské dítě, nebo dokonce utečenec,“ říká blonďatá moderátorka.

Bude i svatba?

Vlastně jí prý nezáleží ani na věku či pohlaví dítěte. „Počítám s tím, že bych neadoptovala novorozeně, ale starší dítě, které v životě nemělo tolik štěstí,“ těší se Tereza. Jak však sama říká, čeká jí nyní, stejně jako každého čekatele o adopci, velmi zdlouhavá administrativní cesta. Pergnerová má strach, že budou úřady brát zřetel právě na její nevalnou pověst a historii a budou jistě nejdřív pečlivě zvažovat všechna pro a proti. Do karet Tereze bohužel nehraje ani fakt, že za dlouhých jedenáct let netvoří se svým přítelem Chlebečkem manželský pár. „ Prospělo by celému procesu, kdyby byla vdaná. Orgány na konci procesu dojdou k závěru, zda je rodinné prostředí takové, aby ta změna byla ku prospěchu dítěte,“ dodává k celé věci renomovaný právník.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden