Můj kousek štěstí

Své soukromí si vždy střeží!

Můj kousek štěstí

Lukáš Vaculík 

*8. 6. 1962, Praha

Modrooký český playboy Lukáš Vaculík (53), býval v osmdesátých letech idolem dívek i žen a natrvalo je zapsán v jejich srdcích, i když už stěny pokojíčku nezdobí. Dnes ho vídáme v rolích mužů protřelých světem, elegantních pánů a prošedivělých tatíků. 

Po úspěšném ukončení pražské konzervatoře Lukáš Vaculík narukoval na vojnu i přesto, že dlouhodobě usiloval o získání modré knížky. Byl to totiž čas, který si neskutečně užíval. Povolávací rozkaz však bujaré období přerušil. Nastoupil do Armádního uměleckého souboru Víta Nejedlého v Trnavě.

Soukromí si cíleně střeží

Proslýchá se, že v době vojenské služby zplodil nemanželskou dceru Alexandru i to, že s ní nebyl dlouhá léta v kontaktu. Dnes by jí mělo být 28 let. Toto je téma pro herce velice citlivé a nikdy o něm s nikým nemluví, čímž rozhodně přidává na bujarých spekulacích. O soukromí Lukáše Vaculíka se ví velice málo. Nikdy nestál o přehnaný zájem médií. Ví se jen s jistotou, že vyrůstal po boku

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden