Moje šťastná hvězda

Svede David Gránský brzy nějakou sexy kolegyni?

Herec DAVID GRÁNSKÝ (30) stále patří mezi idoly dívek a žen. V seriálech vždy hrál s krásnými kolegyněmi a mnohokrát se šuškalo, že je svádí. Která mu skončí brzy v posteli?


Hodně Čechů počítá každou korunu, aby tak nějak vyšli. Herci jsou samozřejmě závislí na svých rolích či jiných nabídkách. V případě Davida Gránského (30) by to ale neměl být problém.


ZOO mu sype slušně (může mít kolem 15 000 za natáčecí den), moderoval soutěž Dívka roku anebo soutěž Česko Slovensko má talent.


Ničí je jejich vysněný dům?


Navíc mu nezanedbatelné příjmy nesou i sociální sítě, kde je velmi aktivní a sleduje ho více než čtvrt milionu lidí. Jenže něco je špatně. I když si s rodinkou nedávno užívali v Římě, David se podřekl, že na krátkou dovolenou museli šetřit. Otázka je, proč museli šetřit na něco, co mohli pořídit, dejme tomu za dvacet tisíc.


Má krásnou ženu, ale to neznamená, že ji nikdy nepodvede.

Více práce, méně času na rodinu?

Některé informace však hovoří o tom, že u Gránských není v tomto ohledu všechno růžové. Peníze prý chybějí i proto, že jejich vysněný dům ve Statenicích u Prahy polyká více financí, než si manželé představovali. Do toho samozřejmě malé dítě.

Pro Gránského je tak klíčové, aby se nejdéle udržel v seriálu ZOO a ideálně i v dalším roce moderoval Talent. Na druhou stranu ale čím víc pracuje, tím méně je doma, tudíž je tu šance, že se zakouká do jiné ženy. Se svou manželkou Nikolou (29) je už mnoho let a klidně se může stát, že zatouží po změně.

Kolem něj se navíc dlouhodobě motají krásné kolegyně, v případě ZOO třeba Michaela Pecháčková (19) s Michaelou Tomešovou (31). A klidně se může stát, že jedné z nich podlehne. Třeba Pecháčková je stále sama a společně by jim to moc slušelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden