Můj kousek štěstí

To je láska! Vydrží do švestek?

Agáta si to užívá, ale zdá se, že je zaděláno na pořad Poslední dny Jaromíra Soukupa...

Stíny v ráji. Agáta Jaromíra Soukupa (53) se vybarvila.

Mediální magnát, opilý láskou, si klade první znepokojivé otázky, které si zcela jistě nemusel pokládat, už tehdy, když chodil s Kateřinou Brožovou (54), vždy se stylizující do role dámy.

Soužití s Agátou Hanychovou (37) je vyčerpávající i pro mladíka, natož pro muže Soukupova věku, neboť, jak praví slogan k seriálu Kobra 11, její tempo je vražedné. Když si spolu tato bizarní dvojice vyjela na skútru, Agáta se coby spolujezdec líčila, kouřila, telefonovala i natáčela na video.

„Jediné štěstí je, že na tom skútru není ještě kávovar, to by Agáta uvařila čtyři kafe,“ poznamenal mediální magnát. To už vypadá jako opatrně formulovaná stížnost. Jaromírovi jde z Agáty hlava kolem.

Ať už je jejich pozoruhodný vztah nefalšovaný, anebo hrají divadýlko, musí to pro něj být únavné. Zřejmě si ze všeho nejvíc touží lehnout na otoman a upadnout do tvrdého spánku. To ale nejde.

Je nucen neustále pózovat na horkých plážích a křečovitě se usmívat do objektivu fotoaparátu. Fanoušci si všimli, že zhubl, množí se nemravné poznámky o intenzitě postelových hrátek. Uteč, Jaromíre, uteč – dřív než tě Agáta a její velká rodina Hujerových schlamstnou i s peněženkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden