Můj kousek štěstí
Útěk ze StarDance kvůli milenci?
Dráždění partnera tancem s jiným mužem možná Kubelkové přinese žádoucí vedlejší efekt – svatbu!
Útěk ze StarDance kvůli milenci?

Divoký románek je na spadnutí. Bývalá modelka už možná fatálně podlehla neodolatelnému svůdníkovi. Její tanečník ve StarDance je mladý a pohledný. A její partner doma spíš váhavý a snad i přehnaně žárlivý. Z toho kouká rozkošný průšvih…

Její dlouholetý partner byl prý od začátku proti tomu, aby účinkovala v taneční soutěži StarDance. Temperamentní a okouzlující Iva Kubelková (46) si však měla rázně prosadit svou. Spekuluje se však, že Georg Jirasek (65) dělá už měsíce všechno proto, aby její rozhodnutí zvrátil.

Údajně zuří, a doma dokonce probíhají žárlivé scény. Nic ale podle všeho nepomáhá. Prý je však ochoten do své životní partnerky „hučet“ klidně i den před startem soutěže.

Asi je mu jedno, jaké problémy by odstoupením způsobila televizi i sobě. Jenomže Jirasek má možná k obavám vážné důvody. Kubelková si totiž se svým tanečníkem od začátku extrémně rozumí. Tanečník Martin Prágr (25) je mladý fešák, a navíc se povídá, že se se svými tanečními partnerkami už nejednou sblížil.

V jednom z předešlých ročníků StarDance prý skončil na hotelu se svou tehdejší svěřenkyní, bývalou biatlonistkou Gabrie­lou Soukalovou (33). Přestože románek tehdy oba popřeli, jejich vzájemné sympatie působily všelijak.

A Kubelková nyní na adresu tanečníka také řekla: „Hezky to mezi námi zaklaplo, s ničím nebojujeme.“ Pro Jiraska to může být jasný důkaz, že je to proutník, kterému se nedá věřit. A je otázka, jestli důvěřuje vlastní partnerce.

Podle mnohých ne. Přitom Kubelková mu důvody k nedůvěře příliš nedává. S Jaromírem Jágrem (51), se kterým kdysi chodila, se kupříkladu vídá jen vzácně, při nějaké společenské akci.

Říká se, že ji svým podezíráním může Jirasek otrávit do té míry, že mu pak něco udělá natruc. Nebo si naopak řekne, že údajné neustálé dohady nemají smysl a se StarDance sekne?

Jirasek by tak podle všeho vyhrál, ovšem za jakou cenu. Mezi partnery by už asi nikdy nebylo nic, jako dřív. Čechoněmec by se pak situaci mohl pokusit zvrátit jedině svatbou.

Mimochodem, pár je spolu nesezdaný už víc jak dvacet let. Což je samo o sobě také hodně zvláštní. Mít doma takovou krásku jako je Iva a nechtít si ji vzít, to asi musí mít chlap hodně vážné důvody.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz