Moje šťastná hvězda

Věrnost jednoduše není jeho předností

Kolegové si ho nemohou vynachválit. Ženy jeho života ale mluví jinak. PETR KRACIK (64) totiž nedokáže odolat svodům jiných.


Má šest dětí se čtyřmi různými ženami a svou náklonností k něžnému pohlaví se Petr Kracik (64) nikdy netajil. „Nebyl jsem svatý,“ řekl jednou otevřeně sám o sobě. Své by o tom mohla vyprávět například herečka Veronika Gajerová (59).


Ta mu porodila dvě děti a režisér s ní žil dlouhých sedmnáct let. Nakonec ji ale opustil kvůli krásné kolegyni Tereze Kostkové (46). Gajerová se později nechala slyšet, že chováním svého muže velmi trpěla. Neustále jí prý lhal, mlžil, odcházel a zase se vracel, až jí jednou došla trpělivost a vyhodila ho.


Podváděl i svou druhou ženu Terezu Kostkovou?

Dlouho nemohla přijmout fakt, že si Kracik nakonec Kostkovou vzal. „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“ vzkázala tehdy Veronika vnadné brunetce.

Další rozvod

A Gajerová měla pravdu. Kostková sice Kracikovi porodila syna Antonína (15) a vypadalo to, že jsou spolu šťastní, po letech manželství však oznámili, že se rozvádějí. Oba sice do médií tvrdili, že za jejich rozhodnutím nestojí nikdo třetí, nicméně v kuloárech se šušká, že Petr brunetku podváděl, protože mu prostě jedna žena nestačí.

Tereza a Petr se rozvedli v roce 2016.

Čekala s ním dítě

Slzy pro něj v minulosti ronila i Vilma Cibulková (59). Herečka byla tehdy na škole a on byl ženatý. Cibulková s ním dokonce otěhotněla, ale šla na potrat, kvůli čemuž chtěla spáchat sebevraždu. Režisér se kvůli ní rozvedl a doufal, že spolu budou žít. Avšak Cibulková od něj nakonec utekla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden