Moje šťastná hvězda

Victoria Beckham prodělala miliony

Pomáhat jí musí manžel!

Fotbalová manželka VICTORIA BECKHAM (41) je sice velmi uznávanou návrhářkou, jeden z obchodů, do něhož před rokem a půl investovala, ale neprosperuje, a ona se tak topí v nehorázných dluzích. Na návštěvnost svých módních přehlídek si rozhodně nemůže stěžovat.

Victoria se o módu zajímala snad odjakživa a mít vlastní kolekci byl její sen, který nakonec v roce 2008 proměnila ve skutečnost. O tři roky později dokonce získala britskou módní cenu Designerská značka roku.

O jejím talentu tedy v tomto směru není pochyb. Nicméně v podnikání by si možná měla nechat trochu poradit. Před rokem a půl otevřela butik v nejluxusnější čtvrti v Londýně, kde platí nájem v přepočtu více než 22 a půl milionu korun ročně.

Jeho zařízení a následné otevření jí nevíc přišlo skoro na tři miliony liber. Oblečení se sice prodává dobře, obchod na sebe ale nestačil vydělat a bývalá „Spajska“ tak přišla v přepočtu o 143 milionů. Naštěstí je tady ale slavný a zámožný manžel, fotbalista DAVID (40), který neváhal sáhnout do své kapsy a za svou manželku dluh zaplatit.

Značka Beckham, která zahrnuje podnikání obou partnerů, má hodnotu zhruba půl miliardy liber, a tak nakonec tahle ztráta nebyla pro bývalou zpěvačku zcela zdrcující a butiku dává ještě šanci se vzpamatovat.

Zdražovat nebude Nad tím, že by s cenou svého oblečení a doplňků šla nahoru, prý vůbec nepřemýšlí. A vlastně není divu, její značka je zárukou kvality, a kdo si chce něco od Victorie pořídit, musí platit.

Mezi stálé zákaznice patří také řada známých osobností. Nejdražší šaty si mohou koupit zhruba za sto tisíc korun, kožené pouzdro na mobil vyjde kolem pěti tisíc a cenovka na kabelce hlásá mnohdy až půl milionu korun.

Odborníci se přitom shodli, že nejsou příliš vkusné, zato extrémně drahé. Tvoří nahá Největší inspirace ji prý přepadá, když se svlékne do naha. K celému svému uměleckému týmu má podle svých slov velmi blízko, a tak jde ostych vždy stranou.

Proberou všechny nápady, a poté se Victoria vysvleče a oblečení si zkouší. Právě pak se jí prý nápady jen hrnou. Než jde výsledný model do prodeje, sama si ho opět vyzkouší a popřípadě vychytává chybičky. Na pult pak putují jen dokonalé kousky.

Victoria v jednom ze svých luxusních obchodů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden