Můj kousek štěstí

Vrkání utichá, hlásí se problémy?

Teď jde o dítě

Láska na celý život, nebo jen epizoda, která brzy skončí? Tomuto vztahu mnozí předpovídají brzký konec. A vypadá to, že první zásadní komplikace už je na obzoru.

Nečekaný vztah muzikanta a novinářky rezonuje světem showbyznysu už od dubna a všichni s napětím očekávají, co se z něj vyvrbí.

Příliš mnoho otázek

V kuloárech už se začaly objevovat spekulace o plánování společné budoucnosti, v níž nechyběla témata jako svatba a dítě. Současně se ale v souvislosti s dvojicí Daniela Písařovicová (43) a Ondřej Brzobohatý (39) skloňují také slova rozchod, či krize.

Podle mnohých ten vztah zkrátka nemá šanci. Už když se objevily první informace, že Daniela a Ondřej tvoří pár, málokdo tomu chtěl uvěřit. Seriózní moderátorku, která šestnáct let pracovala v České televizi, si nikdo neuměl po boku dvakrát rozvedeného bohéma představit.

Co ti dva mohou mít společného? Můžeme jen doufat, že se shodnou minimálně v představách společné budoucnosti.

A teď rodinu!

I zde ale visí velký otazník, ne-li vykřičník, jelikož Písařovicová se netají tím, že by se ráda stala mámou. Co na to Ondřej? Mlčí?! „Určitě bych chtěla založit rodinu. Už v minulosti jsem říkala, že mi život bez dítěte přijde jako prázdný život,“ nechala se slyšet Daniela. Není však jasné, zda její představy padají u partnera na úrodnou půdu.

Více než pět let byl ženatý s Taťánou Kuchařovou (34) a dlouho se ale zdálo, že se dvojice do potomstva příliš nežene. Místo toho si užívali cestování po světě, společenské akce a každý nich byl možná až příliš zahloubaný do své práce.

Až před nedávnem ublížená modelka prohlásila, že s Ondřejem plánovala rozšířit rodinu, ale on ji místo toho šokoval definitivním rozchodem. Znamená to, že se ještě necítí na to, být tátou?

Nebo si jen zkrátka jako matku svých dětí představoval někoho jiného než bývalou Miss World? Třeba Danielu Písařovicovou? Vzhledem k tomu, že moderátorce biologické hodiny odbíjejí za pět minut dvanáct, lze očekávat, že potomka by si nejraději pořídila co nejdříve.

Kámen úrazu

Ovšem, na to je potřeba dvou. A když se ani po pěti letech s Kuchařovou Brzobohatý nehnal do role otce, bude se na ni třást už po párměsíčním vztahu s jistě, vzhledem uvedeným okolnostem, poněkud nervózní Písařovicovou?

Pokud na tak zásadní krok není muzikant připravený, může právě to být kamenem úrazu, který dříve, či později postaví dvojici před zásadní otázku. Buď dítě, nebo rozchod. A to nejsou moc idylické vyhlídky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden