Můj kousek štěstí

Všechno je zase jednou jinak...

Je to divadlo pro lidi?

Jednou jsou jako zamilované hrdličky, za pár dní si zase hrozí rozvodem. Dagmar Patrasová (67) a Felix Slováček (80) mají vztah jako na horské dráze.

Poslední týdny se ale zdá, že se na dramatické scény na veřejnosti a obviňování z nevěry či alkoholismu konečně vykašlali. Poté, co saxofonista nebyl týden doma, neboť důsledně slavil narozeniny, jako by se všechno uklidnilo.

Říká se dokonce, že se dohodli na tom, že dají jeden druhému prostor a volnost. Mohlo by to tedy vypadat tak, že jsou spolu, když chtějí, a jinak si žijí vlastní životy.

Už několikrát si hrozili rozvodem, ale nestalo se nic.

Zůstává v klidu

Odpovídala by tomu například nedávná cesta Slováčka do Thajska. Letěl jen s kamarády, měla to být pánská jízda. Nebyl by to ale hudebník, kdyby se nemotal kolem nádherných žen.

„Zatím jsem neviděl žádné Evropanky. Všude samé Thajky, ale krásné,“ rozplýval se muzikant. Reakce Patrasové? Nic! Jako by jí to bylo jedno.

Ještě nedávno by ztropila scénu a na manžela by si možná neváhala pěkně peprně postěžovat. Dříve neměla problém o něm tvrdit, že je lhář apod. Dokonce už se ani nepouští do kritiky jeho bývalé (nebo i současné?) milenky Lucie Gelemové (40).

Dělají si z nás šoufky?

Nebo je to všechno ještě jinak? Někteří lidé totiž tvrdí, že pár má všechno dobře promyšlené a neustálé hádky a usmiřování se nedějí náhodou. Mělo by to logiku – čím víc jsou vidět v médiích, tím pro ně lépe. Není nic horšího než umělci, o kterých se neví.

Některé spekulace tvrdí, že neustálé zvraty slavné manžele hodně baví a z veřejnosti si dělají legraci, protože oni už mají dávno všechno vyřešené. Slováčkovy nevěry prý Patrasovou dávno nezajímají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden