Můj kousek štěstí

Žárlí na své štíhlé kolegyně

Jitka Čvančarová (38), Petr Čadek (37)

„ Tak velký zadek jako Jitka by stejně mít nedokázala, ani kdyby si ho vycpala ,“ prohlásil při natáčení jednoho z dílu televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas porotce Jakub Kohák (41) při hodnocení jedné ze soutěžících. Pro herečku Jitku Čvančarovou (38), která v těhotenství nabrala kila a pořád se jí nedaří se jich zbavit, jsou podobná slova doslova rány pod pás. Ačkoli už jsou její dceři Elence Emílii, kterou má s vyhlášeným tanečníkem s dokonalou postavou Petrem Čadkem (37) už čtyři, Jitka pořád vypadá, jako by byla jen pár měsíců po porodu nebo snad dokonce znovu těhotná. A právě to je ten hlavní důvod, proč nenávidí své štíhlé kolegyně.

Jejich neúspěchy jí těší

„ Dneska si mě malinko potěšila, že ti také něco může neslušet,“ vyjádřila se uštěpačně kyprá Čvančarová na adresu kolegyně Hanky Holišové (35), která se na rozdíl od ní může pyšnit téměř dokonalou super štíhlou postavou. Je snad náhoda, že jí Jitka většinou hodnotí nízkým počtem bodů, stejně jako další zpěvačku s postavou modelky Aničku Fialovou (20)? Kdyby měly tyto dámy pár kilo navíc stejně jako Jitka, snad by u ní slavily větší úspěch.

V těhotenství nabrala 30 kilo

Jitka nikdy super štíhlá nebyla, přesto se mužům vždy líbila. Před lety tak zaujala diváky televizní taneční soutěže StarDance, kde se seznámila i se svým mužem. Těhotenská kila jí však vzala vítr z plachet. I čtyři roky po porodu má Čvančarová pořád deset kilo navíc a snad i proto klesá její sebevědomí. Nebo jí snad její manžel Petr Čadek nedává lásku dostatečně najevo a ona má opravdu proč žárlit?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden