Můj kousek štěstí

Zase už kouká po mladších!

Jan Hrušínský (60), Denisa Pfauserová (27)

Na filmových plátnech je můžeme spatřit bok po boku v novém českém filmu Řachanda, mladičká herečka Denisa Pfauserová (27) a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský (60) k sobě však, jak se zdá, mají blízko i ve svém osobním životě. Na premiéře pohádkového filmu, který může svými speciálními efekty konkurovat holywoodským trhákům, se k sobě tihle dva podezřele měli. Své polibky se ani nesnažili příliš skrývat, snad proto měla jejich veřejná líbačka na premiéře nemilou dohru. A že jsou oba zadaní, to pravděpodobně ani jednoho z nich nezajímá.

Princezna a král

Jiný názor má ale zřejmě partner krásné princezny, která si zahrála i v nekonečných seriálech Ulice nebo Ordinace. Podle všech dostupných informací se už nedokázal jen tak dívat, jak jeho dívku nejen ve filmu, ale i ve skutečnosti objímá a líbá jiný muž. Sbalil si svoje saky paky a krátce po premiéře a veřejném zostuzení se od své přítelkyně z bytu, kde společně bydleli, odstěhoval.

Už jednou „uletěl“

Denisa a syn legendárního herce Rudolfa Hrušínského spolu totiž tráví opravdu podezřele mnoho času. Hrušínský ji před nedávnem obsadil dokonce ve svém divadelním představení. Zajímavé však je, že ve stejném představení hraje i Hrušínského žena Miluše Šplechtová (58). Ta už má bohužel s nevěrným manželem špatné zkušenosti z doby před devíti lety, kdy jí veřejně zahýbal se svou produkční Blahutovou (35). Šplechtová mu tehdy mimomanželský úlet odpustila, dnes už by se ale zřejmě zachovala jinak. Neměl by si stárnoucí herec spíše vážit krásné, milé a talentované manželky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden