Váží už jen 47 kg!

Před Vánoci se po pěti letech rozešla se svým partnerem a otcem tříleté dcerky Jasmínky (3), na kterou tak zůstala sama. Snad právě to je ten hlavní důvod, proč původem profesionální tanečnice Kristýna Kloubková (39) radikálně zhubla i přesto, že i předtím byla jako proutek. Nikdy nebyla při těle, nyní však váží jen 47 kilogramů, což už je opravdu téměř na hranici zdraví. Má snad Kloubková, která se dokonce před časem pochlubila svým novým vztahem s bohatým podnikatelem z Českých Budějovic, nějaké vážné osobní či zdravotní komplikace?

Rozchod dlouho tajila

„Mě samotnou to šokovalo, asi se na mně podepsal ten poslední rok mého života,“ sdělila moderátorka večerních zpráv, když se dozvěděla o své opravdu nízké hmotnosti. „Rozchod nebyl zrovna pěkná věc, ale díkybohu s Karlem vycházíme výborně, což je fajn,“ dodává štíhlá blondýnka, které se podařilo svůj rozchod s tanečníkem Karlem Moravcem (38) až do soudního líčení o dceru před médií utajit. Stres byl tedy zřejmě tím hlavním důvodem, kvůli kterému Kristýna tak radikálně zhubla. Diety a hubnutí se jí přitom dlouhé roky vyhýbaly. Velmi štíhlá a sportovně založená moderátorka a tanečnice je totiž v neustálém pohybu, nemá proto problém udržet si krásnou postavu. Ve svém životě se však už jednou s drastickou dietou potýkala. Bylo to na taneční konzervatoři, kterou vystudovala. Pod pohrůžkou vyhazovu ze školy musela prý tehdy zhubnout 15 kilogramů za 14 dní.

Vydrží nová láska?

Snad se jí v nejbližších měsících podaří shozené kilogramy znovu nabrat! Vždyť už má prý nového přítele Pavla Kováře, kterému dokonce představila i dcerku, a vše zlé se tedy zdá být pryč. Kristýna je znovu šťastně zamilovaná a na televizních obrazovkách nyní doslova září.
O svém novém vztahu však zatím víc prozradit nechce. „Je to zatím na začátku, je to křehké,“ vysvětlila Kloubková s úsměvem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden