Můj čas na kafíčko

Zemětřesení v televizi: Perkausová se vrací, někdo bude muset odejít?

Eva Hecko Perkausová (30) brzy obnoví své místo ve večerních zprávách, kde se znovu spojí s Romanem Šebrlem (49), svým dlouholetým spolupracovníkem. Nyní však vzniká nejistota kolem Terezie Tománkové (45). Opakuje se scénář Gabriely Laškové (34), která musela televizi opustit po předchozím návratu Evy?

Pouhé tři měsíce po porodu svého prvního syna Kiliana se Eva Hecko Perkausová (30) znovu objevila na obrazovkách po boku Romana Šebrleho (49) v Hlavních zprávách... a zdá se, že své pracovní návyky hodlá udržet i po příchodu druhého dítěte. Nedávno se Perkausová ukázala jako moderátorka na akci jedné kosmetické firmy, kde naznačila, že její návrat do televize je na spadnutí.

Když se vrátila z první mateřské, dostala ve zprávách nového parťáka Petra Suchoně.

„Toto je první projekt, který jsem přijala od Primy, zatím bych neřekla, že se plně vracím, ale už to nebude dlouho trvat,“ sdělila Eva Hecko Perkausová. Přesný termín svého návratu si však ponechala pro sebe. Spekuluje se, že by mohla na moderátorském postu nahradit Terezii Tománkovou, která ji v poslední době zastupovala. „Terezka se mi tam strašně líbí, ale myslím, že tak koncem května, možná už v půlce, bych mohla naskočit,“ prozradila sexy Perkausová.

Terezie Tománková (45) si již své fanoušky získala.







Tento vývoj silně připomíná loňskou situaci, kdy po návratu Perkausové došlo k odchodu Gabriely Laškové z televize. Je možné, že nyní se podobný osud chystá i pro Tománkovou? Zatím se televize k situaci nevyjádřila oficiálně.







Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden