Můj kousek štěstí

Došla jí s Prachařem svatá trpělivost?

Jedna ostuda za druhou.

Je jako puberťák, navíc trapný! To si o Jakubu Prachařovi (40) myslí řada lidí. Podle nich se neumí chovat a ke krásné herečce ze seriálu Jedna rodina se prostě nehodí.

Sara Sandeva (26) s ním dlouho měla svatou trpělivost. Čeho je ale moc, toho je příliš. Její partner se totiž zase předvedl.

V pořadu Česko Slovensko má talent si neodpustil nevkusné poznámky na adresu zpěváka Jana Bendiga (29). Dočkal se drsné kritiky, nejvíc ho setřel rapper Rytmus (46), když mu řekl několik hodně nevybíravých slov.

Dělá jí scény

Není to přitom zdaleka poprvé, kdy se Prachař snažil být vtipný, ale moc mu to nevyšlo, vzpomeňme si třeba na jeho nahé pozadí, které před časem předvedl na sociálních sítích. Sandeva to přehlížela.

Jeho smysl pro humor jí zprvu asi imponoval. Nyní jí ale může pít krev.

Je do něj zamilovaná přestože je herec schopen ztropit skandální hádavou scénu klidně i na ulici, při které pár v minulosti přistihli fotografové. Asi je žárlivý, z čehož možná tyto výlevy pramení.

Pro herečku s makedonskými kořeny to je ale už něco jako noční můra. Krásná, kultivovaná žena a má vedle sebe člověka, který chováním zastydl někde za pubertou.

Dala mu šanci?

V zákulisí showbyznysu se i proto spekuluje, že herečce s Prachařem došla trpělivost a bude to chtít řešit. Je možné, že mu dá ještě šanci, ovšem podle všeho jí musel slíbit, že se změní a nebude celému národu za kašpara.

Nikdo by se jí nemohl divit, pokud by mu dala nůž na krk. Má nastartovanou kariéru, objevila se také v několika reklamách.

Její partner v tomto ohledu jen paběrkuje, nezdá se, že by o něj byl zájem. Je možné, že právě to může za jeho frustraci a potřebu na sebe upozorňovat. Riskuje však, že přijde o svou lásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden