Můj kousek štěstí

Gabriela Dvořáková: Vezme ji Bárta na milost?

Ještě před nedávnem to mezi zpěvákem Václavem Noidem Bártou a jeho manželkou, modelkou Gábinou Dvořákovou (28) vypadalo na otevřenou nenávist. Jeden na druhého házeli špínu a tahali se o společnou dceru Terezku (2).

Zatímco Gábina měla po svém boku nového boháče, plastického chirurga Patrika Paulise (46), Noid zase měl randit se svojí kolegyní z divadla, Eliškou Grabcovou. Teď se ale věci mění! Modelka už dávno oznámila rozchod s Paulisem a jinak sdílný rocker začal o své přítelkyni najednou mlžit.

„Vždycky jsem všechno troubil do světa, ale teď jsem se rozhodl jinak. Nebudu o svých láskách mluvit, takže  vám nepotvrdím, ani nevyvrátím, jestli někoho mám či ne,“ řekl tajemně. Proč asi tak obrátil? Naopak začal mluvit pozitivně o své ženě, se kterou má řešit rozvod.

"Mezi mnou a Gabčou se to začíná dost dobře srovnávat. Už spolu normálně komunikujeme, je to opravdu na dobré cestě, abychom byli v pohodě. Oba máme stejný záměr – aby naše dcera byla v pohodě, takže prvotní emoce opadly," vyjádřil se a je na něm znát velká úleva.

Jakoby mu na jiných ženách přestalo záležet a jeho myšlenky opět začaly směřovat k jeho ženě, kterou vždy tolik miloval. Nedělá si snad naděje, že by se manželství ještě dalo slepit?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden