Můj čas na kafíčko

Je Hana Holišová konečně zamilovaná?

Nové vlasy, úsměv od ucha k uchu a pozitivní energie, která z ní sálá – to je dnes herečka ze seriálu Ulice Hana Holišová (43).


Její kolegyně se dokonce shodují na tom, že takhle šťastnou už ji opravdu dlouho neviděly. Není divu, že se šušká, že za to může nový muž, se kterým se měla před časem seznámit. Herečka prý po letech samoty znovu cítí, že může být ve vztahu spokojená, a dokonce se prý chystá svou lásku odhalit veřejnosti!


Další mladíček?


Povídá se, že je to opět výrazně mladší muž, který jí zamotal hlavu. Seznámit se měli na společenské akci, poté si začít pravidelně psát, potkávat se a postupně se jeden do druhého zamilovali. Má to být dokonce tak silné, že prý už se herečka měla svěřit svému okolí, že by si dovedla představit, jak s ním založí i rodinu.


Kolegyně ji drží nad vodou.

Chce založit rodinu?

Pravda je, že v tomto ohledu má nejvyšší čas. I když působí mladistvě, biologické hodiny tím neošálí. Obecně se ví, že po čtyřicítce u žen postupně klesá pravděpodobnost, že zažijí bezproblémové těhotenství.

Pokud tedy už svého údajného partnera dobře zná, nejspíš není čas ztrácet čas. Na druhou stranu se ví, že herečka nikdy moc štěstí v lásce neměla.

Odvedla tanečníka od partnerky?

Ačkoli si svůj soukromý život hodně hlídá, v roce 2015 se začala ve společnosti objevovat po boku tanečníka Tomáše Smičky (36). S tím se seznámila během práce na muzikálu Mamma Mia!.

Pikantní na tom je, že to bylo jen krátce poté, co se oficiálně rozešel se svou partnerkou, zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34). Dodnes se povídá, že jí ho herečka přebrala.

Smička v každém případě Holišovou úplně proměnil, protože je až do dnešní doby jejím jediným partnerem, s nímž se kdy objevila ve společnosti. I když působili zamilovaně, nakonec jejich láska vydržela jen něco přes rok a z blíže nespecifikovaných důvodů se rozešli.

Vztah s hercem se snažila utajit

Ještě předtím, než poznala Smičku, tvořila tři a půl roku pár s hercem Václavem Liškou (42), kterého můžete znát z nekonečného seriálu Ulice. Jejich lásku před časem odhalil právě Liška, přičemž Holišová se k ní dodnes nevyjádřila.

Otázka tak je, jestli je její současný vztah opravdu skutečný, nebo si ho někdo pouze vymyslel, aby vypustil do světa senzaci. V každém případě se ale nejspíš nenajde člověk, který by herečce vášnivou lásku nepřál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden