Moje šťastná hvězda

Kdo herečce pomáhá překonat bolestnou minulost?

Moje šťastná hvězda

Dva manželé ji podváděli, jeden z nich dokonce jen chvíli po svatbě. Přesto zůstala silná a zdá se, že chlapům jejich zradu definitivně odpustila.

Herečce REGINĚ RÁZLOVĚ (76) osud přichytal hodně bolesti a trápení. Dva muži ji podváděli, třetí manžel zemřel na rakovinu. Přesto nezanevřela na život. A zdá se, že se na ni štěstí znovu usmálo.

Hvězda seriálu ZOO či Zlatá labuť zase vypadá spokojeně. Regina Rázlová (76) jen září. A není to jen tím, že vypadá stále skvěle. Po jejím boku se totiž objevuje charismatický a sympatický muž. S Marianem Rodenem (59), mladším bratrem slavnějšího Karla Rodena (61), byla dokonce na společné dovolené.

Podle některých informací k sobě mají hodně blízko, což asi výlet do Egypta potvrzuje. Přátelství je spojuje už řadu let, ale až v poslední době se zdá, že

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden