Můj čas na kafíčko

Lucie Vondráčková bezmocně trpěla, když jejího manžela mlátili!

Můj čas na kafíčko

Stačily by bývaly dvě minuty a k osudovému setkání by nedošlo!

Na první pohled byli zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (40) a hokejista Tomáš Plekanec (37) dvěma lidmi, kteří toho vzhledem ke svým povoláním neměli moc společného. Zdání ale klame. Řadu let byli manželi a mají spolu dvě děti!

Lucie pochází z muzikantské rodiny - otec je známým hudebníkem a teta Helena (73) legendární hvězdou pop-music.Většinou se lidé z podobné branže dávají dohromady spolu. A skutečně, první velkou láskou Lucie byl herec Michal Dlouhý (51).

Velký věkový rozdíl se ale nakonec stal překážkou a pár se po třech letech rozešel. Už ten další velký vztah ale prožila se sportovcem. Krasobruslař Tomáš Verner (34) byl pro změnu o dost mladší.

To by nejspíš nevadilo, oba však měli bohužel hodně nabitý program. Proto to po pár měsících vzdali. A pak se jednoho dne Lucie seznámila

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden