Můj kousek štěstí

Má Markéta Stehlíková tajný románek s kolegou?

Poprask v Ulici.

Přítele úzkostlivě tají. Podle lidí, kteří mají blízko k seriálu Ulice, ve kterém Markéta Stehlíková (39)  hraje policistku Karlu, to má dva možné důvody.

Buď se partnera, který nejspíš není z branže, snaží chránit před zvědavou veřejností, nebo má naopak románek s některým ze zadaných kolegů a nechce, aby to prasklo. Nahrávaly by tomu nejrůznější domněnky o krizi, kterou si prý Stehlíková s partnerem v minulosti prošli.

Fešák ze seriálu

„Vadí mu, že v divadle ukazuji prsa,“ prohlásila před časem v jednom rozhovoru maminka dcery Josefíny (10), kterou má s producentem Jakubem Drocárem (42). S tím se však rozešla už před časem a povídalo se, že v tom byl někdo třetí.

Tak jí diváci Ulice neznají. Odvážně se obléknout a udělat pár fotek, pro Markétu žádný problém.

Muž, se kterým pak měla začít chodit. Jenže i to je už podle všeho minulostí. Problémy měly vygradovat v létě loňského roku, kdy herečka nafotila velmi odvážné fotky.

A pak jsou tu povídačky, které se šíří jako velká voda. Stehlíková hraje totiž v Ulici manželku Kryštofa Rímského (48) a už nějakou dobu se spekuluje o tom, že mezi nimi musí být něco víc, než jen vztah dvou kolegů.

Uteče?

Bez zajímavosti není ani to, že herec, který si své soukromí také přísně střeží, to prý se svou manželkou také nemá zrovna harmonické. Vychovávají spolu dva syny, manželství však údajně už delší dobu prochází krizí.

S Rímským hrají už řadu let pár, to se do jejich vztahu jistě promítlo.

Těžko říct, zda je to pravda, nebo jde jen o drby lidí, kteří by rádi viděli Rímského se Stehlíkovou pohromadě. Každopádně není tajemstvím, že herec byl v mládí velký rebel.

A kdoví, jestli ho to definitivně pustilo, třeba je opravdu schopen se sebrat a od rodiny odejít. Sám přiznal, že bral drogy, spadl do toho opravdu hluboko a tápal. Naštěstí všechno zvládl.

Podle mnohých ale na něm těžké období muselo zanechat následky minimálně v tom smyslu, že když má pocit, že je něco špatně, tak od toho rychle utíká. Což může být případ jeho manželství.

Něco víc?

Stehlíková mohla být nejprve jen jeho „vrbou“, blízkým člověkem, kterému se mohl s mnoha věcmi svěřit a ona ho vyslechla. A jestli se to pak zvrtlo v něco víc...

Nebylo by to poprvé a rozhodně ani naposledy, kdy se rozhořel žhavý románek mezi kolegy ze seriálu. Zřejmě se brzy ukáže, jestli jde jen o fantazii některých lidí kolem Ulice, nebo je to pravda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden