Můj čas na kafíčko

Manžel ji stále moc rád rozmazluje

Prozradila, že žije s velkým gentlemanem a sympaťákem.

Legendární zpěvačka a herečka Helena Vondráčková (76) žije už mnoho let v idylickém manželství s Martinem Michalem (64).

A ani po letech si život s ním nemůže vynachválit. „Není den, aby mi neřekl něco hezkého a láskyplného, a taky není den, kdy bych mu něco hezkého neřekla já,“ popsala jejich společný život.

Je velmi pozorný

Dokonce sportovně přiznala, že na rozdíl od ní nikdy nezapomene na žádné výročí. Vondráčková prozradila, že se hodně zlepšil i v kuchyni, ačkoli zpočátku uměl uvařit pouze dobrou kávu.

Dokonce o něm říká, že vaří tak dobře, že když před ni na stůl postaví talíř s jídlem, připadá si, jako kdyby byla v luxusní restauraci.

Dodnes má navíc stejné vlastnosti jako ty, které měl, když se před lety poznali. Zpěvačka ho vykresluje jako seriózního chlapa se silným sebevědomím, který se umí o ženu postarat.

Ošklivý pád ze schodů

To se nedávno ukázalo v okamžiku, kdy doma ošklivě spadla ze schodů a odnesla to zlomeným žebrem. V pádu navíc upustila sklenici s vodou, která se rozbila. Když jí utíkal její manžel pomoci, po vodě uklouzl a zapíchl si střepy do nohy.

„Tekla mu krev, byla všude,“ odhalila pak Vondráčková. Nakonec musel do nemocnice v Příbrami, kde mu střepy vyndali. Zpěvačce je nyní naštěstí už mnohem lépe a nemůže se dočkat, až bude znovu koncertovat a dělat svým příznivcům radost.

Odhalila, jak si spolu žijí

Úsměv na tváři jim vykouzlila i dokumentem, který se objevil na televizních obrazovkách v listopadu. Poodkryla v něm spoustu ze svého soukromí, což jindy nebývá zvykem.

A i tento dokument potvrdil, jak moc harmonický vztah prožívají. A oba věří, že si budou vzájemnou oporou už navždy, což bychom jim moc přáli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden