Můj kousek štěstí

Marie Rottrová: Zamilovaná do ženatého

Tohle mělo navždy zůstat tajemstvím, což zhatil Miloš Zapletal (77) a jeho nová kniha Za zády slavných. V ní stojí psáno, že Marie Rottrová se zamilovala do prvního muže své kapely, Richarda Kovalčíka (†37).

"V roce 1975 jsme všichni kolem Flaminga prožili krušné chvíle, když vážně onemocněl a záhy zemřel lídr skupiny Richard Kovalčík," píše se v knize. "Jeho mnohaletým dilematem byl nemanželský vztah s Marií.

Ta byla rozvedená, ale Richard nikdy nenašel kvůli svým dětem odvahu ke stejnému kroku," sděluje čtenářům Zapletal. Hudebník prý žil střídavě u milenky a u manželky. Když ho odvezli do nemocnice, zpěvačka a jeho žena se u jeho lůžka pravidelně střídaly.

Je neuvěřitelné, že ač se nedomlouvaly, nikdy se tam nepotkaly. Účast na pohřbu Zapletal Rottrové, která byla v té době zlomená žalem, rozmluvil. "Marie se s Richardem loučila sama, v kostele, při modlitbě," dočtete se.

Na rozloučenou se svou životní láskou Marie nazpívala písničku To mám tak ráda, která se stala hitem. "Byla jsem na dně. Trpěla jsem hrůzou ze samoty a nebyla jsem schopná překonat situaci," přiznala s odstupem času.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden