Moje šťastná hvězda

Měl velké plány, osud mu ale vyměřil málo času

Moje šťastná hvězda

Byl takový jako jeho postavy. Bezprostřední a bystrý, zkrátka roztomilý kluk, kterého si všichni zamilovali. Osudová tragédie ale ukončila jeho život.

Mezi dětskými hvězdami měl Tomáš Holý (†21) skutečně výjimečné postavení. Přesto netoužil být hercem navždy. Osud mu ale nedopřál všechny jeho touhy uskutečnit.

Každé vánoční svátky si většina z nás nenechá ujít reprízy komedií Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny. Na tom, že se staly nesmrtelnými, má bezesporu velký podíl Tomáš Holý (†21), který si zahrál malého Vaška.

Byl zkrátka neodolatelný, bezprostřední a okouzlující. A podle vzpomínek svých přátel a pamětníků byl takový i ve skutečnosti. Sláva mu nikdy nestoupla mu do hlavy a v dospívání se rozhodl s herectvím skončit. A to i navzdory tomu, že mu mnozí vzhledem k

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden