Moje šťastná hvězda

Může ji ještě někdo zachránit?

Moje šťastná hvězda

Vše nasvědčuje tomu, že pokud se Dagmar Patrasová nerozhodne podstoupit protialkoholní léčbu, skončí opravdu špatně.

Rodina herečky Dagmar Patrasové (67) bije na poplach. Musela pro ni přijet sanitka a skončila v nemocnici. Co se tehdy stalo a proč to vypadá, že vše může brzy skončit tragédií?

Už jsme si tak nějak zvykli, že je život herečky a zpěvačky Dagmar Patrasové (67) plný smutných a trapných momentů. Začátek roku ale i tak mnohé překvapil. Patrasovou měl najít její manžel Felix Slováček (80) bezvládnou na zemi doma ve vile na Vinohradech, a proto okamžitě zavolal sanitku a následovala hospitalizace.

Patrasová sice tvrdí, že doma jen upadla při vytírání podlahy, ale tomu jen těžko někdo věří. Je snad možné, že to byl jeden z jejích dalších alkoholových excesů? Patrasová si dlouhodobě nechce připustit, že má problémy s alkoholem a vlastně celkově se

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden