Můj čas na kafíčko

Našla svého pana Božského

Láska na první pohled to nebyla, ale o to víc se milují teď.

Velmi dlouho si dávala herečka z divácky oblíbeného seriálu ZOO Veronika Žilková (62) pozor, jak bude o hudebníkovi Josefu Holomáčovi (63) mluvit. Mnohokrát se s ním objevila ve společnosti a pokaždé říkala, že jsou jen kamarádi.

Nechtěla na tom nic měnit, dokud nebude oficiální její rozvod s Martinem Stropnickým (67). Ani krátce poté ale nenaznačila, že by byl Homoláč něco více než její kamarád. Dokonce se říkalo, že s ním herečka uz nepočítá.

Zjistila, že mu může věřit

Uplynulé Vánoce ale ukázaly, že ti dva k sobě jednoduše patří. Bývalý baskytarista skupiny Argema totiž pod stromeček pro Žilkovou připravil krásný dárek ve formě dovolené na Fuerteventuře. Herečka sice říká, že to byl „last minute“ a velmi levná záležitost, ale i tak je jasné, že pár desítek tisíc ho to stálo.

Veronika Žilková si během zamilovaných okamžiků u moře asi uvědomila, že už není potřeba z Holomáče dělat jen kamaráda, a pochlubila se, že spolu randí. Vysekla mu poklonu hlavně proto, jak se k ní chová.

Nastínila, že si vytvořil krásný vztah s jejími dětmi a také chválí její postavu, a když se přijde podívat na její představení, sedne si do první řady a s nadšením tleská jako ten nejvěrnější fanoušek.

Motivuje i ostatní ženy

Žilková tak cítí, že má vedle sebe přesně takového muže, jakého si vysnila, a snaží se dodat sebevědomí i jiným ženám v podobné situaci, aby se nebály zariskovat.

„Jděte do toho. Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme. Protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ prozradila herečka, která se cítí jako v sedmém nebi. A my jí to určitě po tom, co si prožila s nevěrným Stropnickým, moc přejeme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden