Moje šťastná hvězda

Nechá ji s dítětem samotnou?

Herečka si užívá těhotenství, ne všechno je ale zalité sluncem. Snad nedopadne stejně jako v předchozím vztahu.

Říká se, že jejich vztah je jako na houpačce. Najednou ale Beáta Kaňoková (34) oznámila, že je těhotná. Bude to však stačit, neopustí ji i přesto Tomáš Kotas (35)?

Znají se sice jedenáct let, chodí spolu ale jen krátce. Přesto je Beáta Kaňoková (34) těhotná. Podle některých lidí je to obrovská nezodpovědnost. Tím spíš, že se podle mnohých čekalo spíš oznámení o jejich rozchodu, než že z kameramana Tomáše Kotase (35) bude tatínek.

Hvězda seriálu Zlatá labuť už přitom má dceru Juditu (3) s předchozího vztahu s hercem Tomášem Havlínkem (31). Ani holčička je ale neokázala udržet pohromadě, říkalo se, že i proto, že se vlastně příliš neznali. Podivování některých jejích kolegů nad tím, že dělá v podstatě to samé znovu, je tedy asi na místě.

Chtěl se odstěhovat?

Navíc o Beátě Kaňokové a Tomáši Kotasovi se nehovoří zdaleka jako o dokonalém páru, kde je všechno zalité sluncem. Povídalo se dokonce o tom, že se načas rozešli. Měli mít i spory a řešit, jak to bude s bydlením, až opět půjdou od sebe.

On se měl odstěhovat, pak se zřejmě dohodli, že to zase ještě zkusí dál, a přišlo miminko. Je ovšem otázka, jestli tolikrát slepovaný hrnec ještě může fungovat ke svému účelu. Navíc o dalším děťátku herečka asi neuvažovala, podle všeho se to tedy stalo náhodou.

Bývalý partner Tomáš Havlínek.

Bude mít milenky?

A je tu ještě jedna věc. Sama herečka přiznala, že se ještě relativně nedávno dost plácala ve výchově Judity. Koupila si dokonce i odbornou literaturu, která toto téma řešila. Také chodila na terapie s tím, že potřebuje poznat hlavně sebe samu. Kdoví, co s ní udělá druhé těhotenství.

V takových případech žena potřebuje hlavně podporu a pomoc partnera, minimálně psychickou. Jenže jestli jsou s Kotasem stále v nějaké rozepři, dočkat se vůbec nemusí. Nedej Bože, aby začal případnou frustraci řešit tím, že začne chodit za jinými ženami. To by herečka nakonec nemusela ustát, tím spíš, když je v takto citlivém období.

Otmítla nedávno žádost o ruku?

Problém přitom mohl být zčásti už dávno vyřešen. Nedávno se šuškalo, že ji Kotas požádal o ruku, ona ale měla odmítnout. Což se teď vzhledem k vývoji dalších událostí může ukazovat jako velká chyba a je možné, že pokud to tak opravdu bylo, tak si to dnes herečka hodně vyčítá.

Přece jen se mnohem hůř utíká od manželky než od „pouhé“ přítelkyně. Dnes by se totiž mohl Kotas v pohodě sebrat, sbalit si věci a prostě odejít, Kaňokové by zbyly jen oči pro pláč a nic moc by s tím neudělala.

V redakci ale věříme, že takový není a že Kaňokovou doopravdy miluje. Snad všechny případné problémy co nejdřív slepí a budou skvělými rodiči.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden