Můj čas na kafíčko

Riskuje, že zůstane sama se dvěma dětmi

Když se před časem hvězda seriálu Zlatá labuť Beáta Kaňoková (34) dozvěděla, že je těhotná, tak se jí zmocnily okamžiky obrovského štěstí. Tehdy teprve krátce prožívala vášnivou lásku s kameramanem Tomášem Kotasem a cítila, že je vše zalité sluncem.

Teď má radost, jak dlouho ale potrvá?

S blížícím se porodem se však stále více objevují zvěsti, že Beáta cítí, že Kotas není ten pravý. Je snad možné, že jí to nevyjde ani s druhým otcem jejího dítěte? „Někdy si člověk musí počkat, aby pak mohlo přijít něco nečekaného. Já si to čekání předpověděla,“ pochlubila se svého času na sociálních sítích.

Tomáš Kotas.

Riskuje až přespříliš

Tehdy ale byla s Kotasem teprve pár měsíců a sotva se spolu párkrát objevili na společenských akcích. Ano, působili jako dvě zamilované hrdličky, ale rozhodně se nemohli do té doby poznat dostatečně dobře na to, aby věděli, že jim to vyjde. Herečka tak od začátku celkem riskuje. Tím spíš, když už jí jeden vztah, s otcem její dcery Juditky (4), nevyšel.

Smutný rozchod s tím předešlým

Sympatického herce Tomáše Havlínka (31) přitom moc milovala a doufala, že spolu skončí před oltářem a slíbí si věčnou lásku. Nakonec ale zjistili že po jedné životní cestě spolu jít nedokážou, a museli se rozejít. Herečka má s expartnerem dceru ve střídavé péči, což bude poté, až porodí své další dítě, hodně komplikované.

Dokáže partnerku s dítětem uživit?

Bude tak hodně záležet na tom, jak si dokážou s Havlínkem vyjít vstříc a jak moc jí bude doma k ruce Kotas. Ten jako kameraman hodně času tráví v terénu. Otázkou také je, jestli dokáže sebe a také herečku s dítětem uživit.

Ti nejlepší kameramani si samozřejmě přijdou na hezké peníze, ale to nejspíš nebude případ Kotase. Možná se tak nakonec domluví, že s dítětem bude doma on a Kaňoková bude pracovat. Přece jen i díky Zlaté labuti je o ni mezi režiséry zájem a možná má už teď „na stole“ několik dalších zajímavých hereckých nabídek.

Zvládnou to, anebo půjdou od sebe?

V každém případě bude zajímavé sledovat, jak Kaňoková s Kotasem dopadnou. Jestli se potvrdí naše spekulace a opravdu se rozejdou.

Anebo složitější období překonají a to je posílí. Herečka by si určitě přála, aby jí to s Kotasem vyšlo. Přece jen mít dvě děti se dvěma různými tatínky a být sama není zrovna ta nejšťastnější kombinace.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden