Můj kousek štěstí

Po porodu to u Beáty Kaňokové doma skřípe?

Přiznala, že kvůli bývalému partnerovi přišla o první velkou roli. Herec Tomáš Havlínek (31) totiž nesouhlasil s tím, aby pracovala, a chtěl, aby se starala hlavně o jejich dceru Juditu (3).

To současný přítel by ji prý nejraději hned nahnal do práce. Beáta Kaňoková (35) ze seriálu Zlatá labuť jde podle všeho z extrému do extrému.

I když letos v únoru kameramanovi Tomáši Koťasovi (30) porodila krásného chlapečka, do ideálu má asi jejich vztah hodně daleko. Zaznívají i hlasy, že samotné by jí bylo nejlépe.

Prosadí si svou?

Kaňoková je díky Zlaté labuti v kurzu a lze očekávat, že se jí zajímavé pracovní nabídky pohrnou. V první řadě by si ale i podle většiny svých fanoušků měla užít radost z miminka a samozřejmě se také dát po porodu dohromady.

S Koťasem dlouho neotáleli, miminko si pořídili už po roční známosti.

Jestli ale partner opravdu chce, aby co nejdřív pracovala, bude se s tím muset buď smířit, nebo si dupnout a dát mu najevo, že má svou hlavu. Může to však současně být poslední tečka za jejich vztahem.

Už během jejího těhotenství šly zvěsti, že na tom nejsou nejlépe. Případné třenice by se však daly přikládat i nervozitě z očekávaného porodu.

Má někoho v záloze?

Herečka si jistě uvědomuje, že kdyby ji Koťas opustil, zůstala by sama na dvě malé děti. Je sice silná a určitě by to zvládla, jenže s její karié­rou by to mohlo pořádně zamávat.

Jedině, že by měla v záloze „kamaráda“, který by Koťase co nejrychleji nahradil. To jsou ale samozřejmě jen spekulace, navíc kameraman by asi nechtěl novorozeného synka opustit.

Uvidíme, jakým směrem se vztah herečky a kameramana vydá. Snad se dokážou domluvit a najdou kompromis přijatelný pro oba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden