Můj kousek štěstí

Úplně na dně! Může za to Forejt?

Zůstane sama se dvěma dětmi? Pak by novým mužem byl jen snílek, nebo super obětavý chlap…

Hroutí se. Přiznala, že chtěla všechno zabalit a otevřít si obchůdek s ezoterikou. Jistě za to může i vztah s partnerem. Odmítá jí splnit přání, po kterém ona nekonečně touží!

Je zoufalá, prožívá osobní krizi, uvažovala i o konci kariéry. Herečka ze seriálu ZOO chtěla se vším praštit, utéct, najít klid. Eva Burešová (30) tak podle mnohých přemýšlela, protože se na ni ze všech stran valily negativní zprávy a myšlenky.

Fanoušci se od ní odvraceli, někteří lidé tvrdili, že není dobrá herečka. Do toho všeho váhavý partner Přemek Forejt (36), který ji podle všeho stále nepožádal o ruku, čímž ji nechává v nejistotě.

Mluvilo se i o tom, že od ní chce šéfkuchař odejít, také se prý až příliš vídal se svou bývalou partnerkou, se kterou má dceru Stellu. Na křehkou herečku už toho bylo moc.

„Dostalo mě to na dno. Chtěla jsem odejít od všeho. Řekla jsem si, že budu doma, otevřu si krám a budu prodávat tarotky, šutry a bude mi dobře,“ pronesla.

Nechával ji samotnou?

Na nějakou dobu potíže vyřešila. Zase se vrátila silná a plná energie. Jenomže to nemusí trvat dlouho. Okolnosti se totiž téměř nezměnily.

Stále je na ni obrovský tlak, chvíli to vypadalo, že odejde z Primy i ze ZOO. Objevují se nové tváře a ona musí dokazovat, že je jednička. A Forejt na svém životním stylu asi změní máloco.

Podle mnohých pozorovatelů není příliš empatický, těžko se tak vžívá do jejích problémů. I proto se méně objevoval doma a nechával ji, ať se se vším vyrovná sama. Nemusel to myslet zle, třeba partnerce chtěl dát prostor a volnost, ale ona v tu dobu stála především o podporu.

Zadní vrátka

Burešová byla v minulosti přistižena, jak si zkouší svatební šaty. Jako by chtěla přivolat veselku. Jenomže když už to vypadá, že by Forejt mohl pokleknout, semelou se věci úplně jinak.

Jako během jejich romantických cest do New Yorku či Říma. Tam si to přece o zásnuby říkalo! Je otázka, proč kuchař stále tak váhá.

Může mít zaječí úmysly, třeba si opravdu nechává zadní vrátka, jak někteří lidé tvrdí. Na druhou stranu se k ní na veřejnosti chová velmi pěkně. Když jsou ve společnosti, vypadají jako dokonalý pár.

Bude to bolet

Burešové ale může dříve či později dojít trpělivost. Do té doby se však bude zřejmě trápit. Než udělá zásadní krok a rozhodne se jít vlastní cestou, může ji to stát spoustu bolesti.

Nikdo z jejího okolí jí to nepřeje. A každý, kdo někoho miloval nebo miluje ví, jak těžké je takové pouto rozbít. I když třeba nakrásně víte, že to vlastně vůbec nikam nevede...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden