Moje sladké tajemství

Proč dělá Forejt mrtvého brouka?

Brunetka by se vdávala, až by brečela.

Mají spolu syna, pořídili si dům, a najednou je ticho po pěšině. Eva Burešová (30) si malovala, že z ní už touto dobou bude vdaná paní, Přemek Forejt (36) se ale očividně k ničemu nemá. A prý to není jediná trhlina v jejich vztahu!

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) se netají svou zálibou v ezoterice. Když byla ještě náctiletá, měli jí vyvěštit, že se jednou zamiluje do potetovaného muže. Tak se také stalo a Burešová je už několik let šťastná po boku šéfkuchaře Přemka Forejta (36).

„Já kdybych byla kdekoli, kdykoli a on by byl v místnosti, já bych se do něj pokaždé zamilovala znova. Je to pro mě chlap, kterého jsem si vždycky přála mít,“ svěřila Burešová, která v poslední době pěje na svého partnera jen samé ódy.

Ovšem někteří mají za to, že za gejzírem lichotivých slůvek se skrývá hlavně to, že by se chtěla už co nejdřív vdávat. Možná proto doufá, že když bude na partnera milá a bude ho všude chválit, že ji požádá o ruku.

A rozhodně by to udělat měl, protože spolu už nějaký ten pátek bydlí a mají spolu syna Tristana (1). Jak se ale zdá, možná pláče na špatném hrobě, a to nejen co se týče svatby…

Potřebuje podporu

Navzdory všem úspěchům se Burešová stále potýká s nízkým sebevědomím a osobně si bere negativní komentáře, jež se objevují na sociálních sítích i z úst diváků. Právě v tomto ohledu by jí měl být Forejt oporou. Bohužel se to ale nejspíš neděje.

V tom by mohla spočívat potenciální trhlina ve vztahu, kterou Forejt může zachránit tím, že se bude Burešové víc zastávat a mluvit o ní stejně dobře jako ona o něm.

„Já jsem opravdu velmi citlivá, jsem umělkyně, herečka, zpěvačka, my to všechno také cítíme jinak. Navíc jsem žena, a ještě ke všemu máma, která poměrně nedávno porodila dítě.“ Právě proto by teď byla vhodná doba na zásnuby...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden