Můj kousek štěstí

Jak si udržet mladíčka?

Zatím to vypadá, že ten vztah nemá ani mráček, nad otázkou věku ale nelze zavírat oči...

V Ulici jako by zestárla, soudí mnozí diváci a sympatickou herečku, která se v soukromí stále snaží stylizovat do pozice rozverného diblíka, to může pořádně děsit. Je totiž veřejným tajemstvím, že se Lucie Vondráčková (43) omlazuje, jak to jen jde, kvůli mladšímu partnerovi Zdeňku Polívkovi (25).

Existuje riziko, že by se mladičký bojovník vyplašil, kdyby se jeho láska oblékala adekvátně věku. Tím víc by totiž vynikl podstatný věkový rozdíl, který mezi nimi je.

A to si Vondráčková nemůže dovolit. Roláky, brýle a tmavá saka, která v seriálu obléká, ji dělají starší.

Mnohým to připadá pozitivní a herečku chválí, že konečně působí elegantně. Takoví obdivovatelé se ji budou snažit přimět, aby se tímto způsobem oblékala také v civilu.

To ale nejspíš očekávat nelze, kvůli Polívkovi musí stále působit mladistvě. Jinou možnost nemá, pokud si chce o osmnáct let mladšího partnera ještě nějakou chvíli udržet.

Mnozí lidé se ale shodují na tom, že vztah stejně nemá budoucnost a definitivně se rozpadne ve chvíli, kdy bude chtít bijec dítě. Předpokládá se, že do toho už herečka, která má z předchozího vztahu dva dospívající syny, nepůjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden