Můj kousek štěstí

Utíkají před Lewandowskou chlapi?

I kdyby se nyní rozešli, může ve svém věku vsadit na to, že takových lásek bude ještě dost.

Patří u nás nyní k nej­úspěšnějším mladým herečkám, co se ale vztahů týče, tam půvabná blondýnka ze seriálu Zlatá labuť zjevně zoufale tápe. Její partner, herec ze seriálu ZOO, Goran Maiello (24), jí utíká do Itálie, kde má své kořeny a také studuje.

Kráska je tedy věčně sama. A její bývalá láska herec Zdeněk Piškula (25) zase prohlašuje, že je šťastně zadaný s jinou. I toho si bláhová Simona Lewandowská (24) nechala utéci. Na koho blondýnka čeká? Na anděla z nebes?

V současné době ji vídáme na obrazovkách stále častěji, účinkuje také v projektu Dobré ráno, Brno! Její kariéra se skvěle rozbíhá. S čím má ovšem problém, je svlékání před kamerou.

A tady je, jak se říká, zakopaný pes, protože zmíněná Zlatá labuť, kde hraje, je pikantními scénami prošpikovaná – scénář Lewandowské předepisuje intimnosti se ženou. Vesele tvrdí, že si lesbické něžnosti užívá, ve skrytu duše ji to ale trápí, mimo jiné i kvůli konzervativnímu tátovi.

„Pokud v něčem hraju trochu choulostivější scénu, tak o ní spolu vůbec nemluvíme,“ sklíčeně přiznává. A jiný muž, jenž by ji v současné době poskytoval vytouženou oporu, zoufale chybí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden