Můj kousek štěstí

Táhne to s Piškulou?

Mladá láska, to je ráj, říká se... Může to být ale také peklo, pokud kráska neví, co chce...

S kým doopravdy chodí, o tom se vedou opatrné spory. Hvězda Zlaté labutě či seriálu Dobré ráno, Brno! je čím dál tím tajemnější.

Před časem se přitom neváhala světu pochlubit dost odvážnou fotkou Gorana Maiella (24), s nímž v té době tvořila pár. Na snímku, který vyfotila a následně zveřejnila, byl herec ze seriálu ZOO ve sprše nahý, intimní partie decentně zakryla srdíčkem.

To ještě mezi nimi byla láska jako trám. Jenomže, jak se říká, stará láska nerezaví, což se údajně projevilo během natáčení nového filmu Aristokratka ve varu, kde se Simona Lewandowská (24) setkala se svým bývalým partnerem Zdeňkem Piškulou (25).

Šeptá se, že se ti dva k sobě dříve, či později vrátí. Co na tom, že jsou oba zadaní, Maiello nejspíš vyfasuje nepříjemné kopačky a i Piškula se současného vztahu může vzdát. Zjevně je to zkrátka táhne k sobě.

Překážkou však je, že jsou oba příliš dominantní, což nedělá dobrotu. Mimoto se půvabná herečka nechala slyšet, že jí imponují boháči. A to by mohl být problém.

Piškula, který seriálové role spíše paběrkuje, se sotva topí v diamantech. Má ale nepochybně jiné kvality, které k němu krásku lákají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden